O, brad kitschos, o, brad kitschos, cu cetina de covor sintetic verde…

  de G. Tomescu | 15 noiembrie 2018, 2:26 PM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  La soare te poți uita, dar la chestia asta, ba!

  Nu ne iese nicicum. Oricât ne-am scărpina pe cap, oricât am calcula posibilitățiile, tot nu reușim să înțelegem ce vor să fie „minunățiile” alea lucioase și kitschoase care arată ca niște căcăței verzi lăsați să cadă la Podgoria și în fața teatrului de niște îngerași giganți boschetari. O fi ceva element de decor „Made in China”… însă în cazul ăsta, sintagma ar fi o exagerare pătimașă, o sublimă alintare.

  Dar, vai! Era să uităm că vom mai avea și Crăciun în acest An Centenar și era să uităm că Primăria primarului nostru de la Brad a comandat de curând 13 brazi, pentru care s-au alocat 84.033 de lei din bugetul local… adică peste 6000 de lei pentru fiecare, dacă nu cumva tot în acest preț integral este inclus și bradul din fața Primăriei, care – de regulă – e mai mare și mai natural, dar care n-a ajuns încă la Arad.

  Dacă despre acest lucru este vorba, trebuie să mai fie amplasate alte asemenea cvasi-brazi în cartiere, conform proiectului… și dacă despre acest lucru e vorba, hai cu colinda! Un, doi, trei… și: „O, brad kitschos, o, brad kitschos, cu cetina de covor sintetic verde!”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.