O bombă americană de 100 de kilograme a fost găsită în mijlocul orașului Berlin

  de - | 15 iunie 2019, 9:20 AM | Internaţional

  0

  O bombă din Al Doilea Război Mondial a fost descoperită, vineri, în centrul Berlinului. Bomba americană de 100 de kilograme, folosită în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost descoperită în apropiere de Alexanderplatz, a anunţat Poliţia locală, citată de agențiile de știri.

  Descoperită în proximitatea unui centru comercial, acea bombă, al cărei detonator a rămas intact, a fost aruncată asupra capitalei germane dintr-un avion american.

  Un perimetru de securitate de 300 de metri va fi delimitat în jurul bombei, înainte de dezamorsarea acesteia, au anunțat autoritățile germane.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.