miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update O avarie a lăsat trei străzi fără apă, timp de mai multe ore, în Confecții | Video

  de Andrada Bobiș | 23 mai 2023, 4:50 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Conducta de apă rece a fost avariată de muncitori marți după-masa, în jurul orei 15:25, în cartierul Confecții. Se lucra la rețeaua de termoficare în zonă și o țeavă de apă a fost lovită accidental.

  Apa curge pe stradă deja de o oră (inclusiv în momentul redactării acestui articol).

  O echipă de intervenție de la Compania de Apă a ajuns deja la fața locului și, chiar în aceste momente, verifică dacă funcționează robineții de închidere pentru a reduce pierderile de apă.

  Sunt afectate trei străzi, Rodnei, Baladei și Liviu Rebreanu. Până la remedierea avariei, locuitorii acestor străzi vor rămâne fără apă în apartamente timp de aproximativ trei ore.

  UPDATE

  Unul dintre locatarii blocurilor din zona în care a avut loc avaria a sunat la 112 și a solicitat intervenția poliției.

  Nemulțumirea, dar mai ales îngrijorarea locatarilor este faptul că pivnițele blocurilor 1 și 2 au fost inundate, unde locatarii au boxe amenajate.

  „Lucrurile pur și simplu plutesc în pivniță! Așa ceva nu se poate! De mai bine de 2 ore și jumate, apa curgea și nimeni nu a făcut nimic”, spune necăjită una dintre locatare.

  Echipa Companiei de Apă trimisă la fața locului estimează că furnizarea apei potabile pe cele trei străzi afectate va fi reluată mai târziu decât se anticipa inițial, în jurul orei 21, adică la 6 ore de la producerea avariei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.