marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  O arădeancă le „mulțumește” autorităților pentru strada cu Liceul German, în numele tuturor părinților: „Avem și premii!”

  de Raluca Medeleanu | 16 octombrie 2020, 9:43 AM | Strada | Topic special

  1

  Un mesaj atât de frumos și plin de înțeles ar fi fost păcat să treacă neobservat, să se piardă printre nenumărate alte postări de pe grupul Arad Traffic, mai ales când se vede că e scris din suflet pentru autoritățile locale din oraș. Am considerat oportun astfel să îl preluăm și noi, cei de la Special Arad, pentru a avea o mai mare șansă ca el, mesajul, să ajungă la destinatari.

  Iată despre ce este vorba:

  „Mulțumim autorităților locale Arad pentru munca depusă în realizarea traseului special de OFF ROAD de pe strada Castanilor din Arad, îi invităm și pe ei să participe alături de noi la cursele săptămânale care au loc de luni până vineri, de parte din părinții elevilor de la Liceul German, pe care le desfășurăm fără mașini de teren!
  Amatorii de off road sunt invitați și ei să ia parte la distracție, sigur nu o să ne-o strice nimeni în grabă, dar nici mașinile nu ni le vor repara!
  PS: Avem și premii! Locul I «Îți repari mașina pe banii tăi!» Locul 2 «Nu te despăgubește nimeni în caz de Accident Vascular Cerebral!», Locul 3 «Populezi bălțile cu pești pentru sezonul de iarnă, pentru dat la copcă!»”, scrie Ramona M., o arădeancă cu simț civic și al umorului, pe grupul de Facebook „Arad Traffic”.

  Mai jos, imaginile care însoțesc postarea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.