Kate Winslet a plătit factura de curent a unei femei din Marea Britanie. Actrița a achitat 17.000 de lire sterline

  de Special Arad | 12 November 2022, 4:56 PM | Film | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Carolynne Hunter, o femeie din marea Britanie a cărei fiică în vârstă de 12 ani, Freya, are paralizie cerebrală severă și se bazează pe primirea de oxigen pentru probleme cronice de respirație, a declarat că a fost copleșită în momentul în care actrița Kate Winslet a intervenit și a ajutat-o, informează BBC.
  „Călătoria noastră ca familie a fost foarte traumatizantă și mă simt pregătită pentru acest moment al vieții mele. Când am auzit de bani, am izbucnit în lacrimi, nu am crezut că sunt reali. Încă mă gândesc dacă este real sau nu”, a declarat Carolynne Hunter, după gestul făcut de Kate Winslet care i-a donat 17.000 de lire sterline pentru plata facturii la energie.

  Actrița a donat banii prin paginea GoFundMe a familiei și a contactat-o ​​personal pe Carolynne Hunter pentru a-i ura sănătate. Înainte de ajutorul financiar acordat de Kate Winslet, cea mai mare îngrijorare a femeii a fost să se confrunte cu problema energetică, pe fondul crizei economice din Marea Britanie.

  Sursa foto: The List

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.