joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O arădeancă a câștigat locul 2 la un concurs internațional de make-up și bodypainting

  de Tomck@t | 31 iulie 2014, 4:17 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Arădeanca Bilă Andreea, make-up artistă profesionistă, a participat la un concurs online cu probă eliminatorie organizat de Cosmex Ungaria, premiul cel mare fiind participarea la cel mai mare concurs internațional în domeniu, ce va avea loc în octombrie la Atena. Nu a câștigat marele premiu, dar și locul secund este mai mult decât onorabil.

  Tematica concursului anunțat pe site-ul cosmex.hu era „Personaj istoric”, iar arădeanca noastră a ales-o pe Afrodita, deși s-a răzgândit pe ultima sută de metri, după cum ne-a declarat chiar Andreea. S-a pregătit trei săptămâni să realizeze un stil de make-up și o rochie cusută chiar de ea, care să o ilustreze pe zeița frumuseții și a iubirii din mitologia greacă, iar în ultima zi a luat o decizie radicală și a schimbat complet design-ul de make-up, iar din rochie a smuls bucăți întregi deoarece a considerat că era prea pompoasă.

  Desigur, a primit și o mână de ajutor, în ceea ce privește hairstyle-ul și, firește, fotomodelul.

  „Mulțumesc modelului meu Bianca Fizite pentru răbdarea acordată, Avia Encev pentru hairstyle și tuturor persoanelor care mi-au fost aproape și s-au bucurat alături de mine pentru succesul meu. Sunt cea mai fericită persoană pentru că am șansa ca munca mea să fie totodată pasiunea mea”, a spus Andreea după ce a aflat rezultatele consursului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.