O altfel de acțiune a echipei „Ajută-ne, să-i ajutăm!”

  de - | 25 martie 2019, 8:09 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Lect. Univ. Dr. Alina Breaz continuă să surprindă prin acțiunile pe care le face alături de studenții ei, din cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad, specializarea Asistență Socială.

  „Nu trebuie să fie o zi de sărbătoare, ca să ne încânte bucuria celor vulnerabili. De data aceasta, cazul pe care l-am vizitat a fost un caz foarte impresionant. O poveste pe cât de reală, pe atât de dureroasă, o străbunică își îngrijește strănepoata, o fetiță minunată de nouă ani. O fetiță de nota zece la un liceu de renume din Arad, care în ciuda condițiilor precare în care locuiește, iubește cărțile, care nu îi lipseau de pe raft, și care ne-a impresionat cu ordinea și mai ales bucuria, cu care ne-a întâmpinat. Mulțumim, în primul rând, doamnei rector, Prof. Univ. Dr. Lile Ramona, și doamnei decan Prof. Univ. Dr. Alina Roman, pentru că sunt alături de noi, la fiecare acțiune și doamnei Oana Pârvulescu, director general al Direcției de Asistență Socială Arad, care ne sprijină mereu prin identificarea familiilor vulnerabile din Arad”, spune Lect. Univ. Dr. Alina Breaz.

  Mobilizarea studenților de la Asistență Socială, în cadrul acestor acțiuni, care luna viitoare vor împlini 3 ani, denotă faptul că există spirit voluntar. De cele mai multe ori, sprijinul privind aceste acțiuni, vine și din partea celor din afara Universității, cărora echipa „Ajută-ne, să-i ajutăm!” le mulțumesc și îi invită să facă parte din această frumoasă echipă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.