sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O altă echipă de robotică arădeană a stârnit valuri în SUA! Gigantul Google le-a oferit un parteneriat

  de Special Arad | 19 iulie 2022, 11:56 AM | Educaţie | IT | Știri Arad

  2

  Echipa de robotică Infinity Bolts (19093) a Liceului Național de Informatică Arad a participat în data de 9 iulie la unul dintre cele mai mari concursuri de robotică la nivel mondial pentru licee. Au participat la concurs 34 de echipe, dintre care 30 de echipe au fost din Statele Unite ale Americii, iar 4 echipe au fost din Romania, printre care se numără și echipa Infinity Bolts – 19093.

  „Fiind o echipă nou formată fără prea mare experiență, am participat la acest concurs cu gândul de a ne califica în primele 10 locuri. Ne-am depășit așteptările. Aproape pe toată durata concursului am condus de pe locul 1. Am încheiat meciurile de calificări pe locul 2, fiind echipă căpitan, iar in semifinală ne-am calificat pe locul 4.

  În urma prestației noastre pe toată durata concursului și a rezultatului final, am fost remarcați de un reprezentant Google Chicago, care ne-a invitat la sediul acestuia, iar după un tur al companiei , ne-am prezentat echipa, liceul unde studiem și am făcut planuri de parteneriat pentru anul următor.

  Suntem încântați de această propunere, iar Hulk (robotul) va purta cu mândrie logo Google.

  A fost o experiență uimitoare! “

  Echipa este formată din elevi din clasele a IX-a si a X-a și este împărțită în 4 divizii:

  Matia Șușca este Căpitanul echipei – divizia 3D design

  Giuliano Condrache – divizia de Programming

  Albert Tipei – divizia Programming

  Raul Bărlău – divizia Technic

  Adelin Lăcătiș – divizia Management

  Bianca Tomoiagă – divizia Management

  Bogdan Șușca – Alumni

  „Mulțumim sponsorilor, conducerii Liceului Național de Informatică și tuturor celor care au fost aproape de noi!

  Mulțumim părinților care sunt cei mai mari Suporteri ai noștri, pentru primirea călduroasă care ne-au pregătit-o la aeroport, atunci când ne-am întors acasă!

  O echipa are succes și prin lideri, care reprezintă motorul echipei. Avem doi mentori Mihaela Șușca si Gabi Șușca, care ne sunt întotdeauna aproape oferindu-ne suport necondiționat și au făcut posibilă participarea la acest concurs. Mulțumim!”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.