Numeroase premii pentru Palatul Copiilor la „Micul Poet” și „Rebusache”

  de Special Arad | 28 iunie 2015, 11:59 AM | Educaţie

  0

  Elevii Cercului de Cultură și Civilizație românească de la Palatul Copiilor Arad au obținut nouă locuri I la Concursul interjudețean de poezii “Micul Poet” ediția a II-a, organizat recent de Palatul Copiilor Arad. „Copiii s-au descurcat foarte bine, pe lângă aceste premii importante, am mai obținut  trei locuri II,  patru locuri III și un premiu special al juriului”, a spus Prof. Ioana Achim coordonatorul concursului. La această competiție au participat în jur de 100 de elevi de la Palatul Copiilor Arad, Clubul Copiilor Sântana, Șc. Gim. “Aron Cotrus”, Șc. Gim. “Avram Iancu”, Șc. Gim. “Iosif Moldovan” și din țară (Dâmbovița, Timiș, Argeș, Alba, Brăila). Concursul a avut două secțiuni și anume participare directă- interpretare și participare indirectă prin trimiterea lucrărilor.

  Peste 300 de copiii la Rebusache

  Un alt concurs la care elevii Cercului de Cultură și Civilizație românească au avut rezultate bune și anume cinci locuri I, un loc II, patru locuri III și cinci mențiuni,  a fost Concursul Regional de Cuvinte încrucișate “Rebusache”, ediția a III-a, organizat zilele trecute tot de Palatul Copiilor Arad.  Acesta a reunit peste 100 de elevi din Arad – Palatul Copiilor Arad, CC Santana, Sc. Gim. “Aron Cotrus” și 250 de elevi din țară, respectiv Vrancea, Bistrița-Năsaud, Bacău, Satu Mare, Gorj, Dolj, Târgu Secuiesc, Brașov și Timisoara. Concursul, cu secțiunile participare directă și indirectă a fost coordonat tot de Ioana Achim, prof. Cercul de Cultură și Civilizație românească.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.