duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Numere norocoase” pe autostrada A1. Șoferii au rămas fără permis pentru 3 luni

  de Special Arad | 17 august 2023, 11:59 AM | Undeva

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat în perioada minivacanței, o acțiune de monitorizare a vitezei, pe Autostrada A1. În acest context, la data de 15 august a.c., au fost depistate 5 autoturisme, conduse de 5 bărbați din care 1 din județul Timiș, iar ceilalți, cetățeni maghiari și germani, care se deplasau cu viteze cuprinse între 198 și 208 km./h., într-un sector de drum în care limita de viteză era de 100 de km./h., depășind astfel cu până la 108 km./h. viteza legală.

  Cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amenzi de până la 2.900 de lei, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce până 120 de zile. Atragem atenția șoferilor că viteza este una din cauzele principale de producere a accidentelor cu consecințe grave. Pentru prevenirea acestora, polițiștii desfășoară în permanență acțiuni pentru impunerea respectării vitezei legale de deplasare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.