luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Numărul locuințelor asigurate obligatoriu a crescut

  de Special Arad | 11 martie 2020, 8:16 AM | Business | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Numărul poliţelor active de asigurare obligatorie a locuinţei (PAD) a crescut în februarie 2020 cu 2,61%, ajungând la aproximativ 1,75 milioane, comparativ cu 1,70 milioane de poliţe PAD active la 28 februarie 2019, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), societatea care emite acest tip de asigurări.

  La 31 decembrie 2019 erau active 1,73 milioane de poliţe.

  Potrivit PAID, la sfârşitul lunii februarie 74,7% dintre poliţele active la nivel naţional erau încheiate în mediul urban şi 25,3% în mediul rural, iar, în funcţie de tipul de locuinţă, 94% din poliţele PAD vizează locuinţele de tip A (cele cu structura de rezistenţă din beton armat, metal sau lemn, cu pereţii exteriori din piatră, cărămidă arsă sau materiale supuse unui tratament termic sau chimic) şi 6% locuinţele de tip B (cele cu pereţii exterior din cărămidă nearsă sau material nesupus unui tratament termic sau chimic).

  citeste continuarea pe agerpres.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.