Nu vă mai lăsați mașinile în parcările supermarket-urilor. Vă veți trezi cu roțile blocate!

  de Mihai Todoca | 31 iulie 2018, 11:17 AM | Recomandările editorilor | Strada

  10

  Supermarket-urile arădene, după cum bine știm, dispun de parcări generoase. Acestea sunt destinate exclusiv clienților, iar staționarea este permisă doar pentru două ore. Pe această cale dorim să atenționăm proprietarii de mașini că dacă vor folosi parcările supermarket-urilor pentru a lăsa mașina peste noapte, ar putea avea surpriza ca a doua zi dimineața să și le găsească blocate cu „gheara”.

  Acest lucru s-a întâmplat săptămâna trecută în parcarea de la Lidl din Micălaca, unde mai multe mașini au avut montate „gheara”. Bineînțeles că aceștia nu și-au putut folosi mașinile decât după ce au plătit pentru a le fi deblocate roțile.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.