Nu la negru, dar pe plantație! Bursă a locurilor de muncă pentru persoanele de etnie rromă la… Penitenciarul Arad

  de Special Arad | 9 septembrie 2014, 6:29 PM | Știri Arad

  0

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad împreună cu Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare anunță organizarea celei de a doua Bursă a locurilor de muncă în cadrul proiectului cu titlul  Egalitate de șanse la o viată implinită”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013”.

  Acţiunea va avea loc vineri, 12 septembrie 2014, începând cu ora 10:00, în cadrul Penitenciarului Arad, strada Șase Vânători FN (adică fără număr).

  Bursa Locurilor de Muncă, împreună cu toate celelalte activități derulate în cadrul acestui proiect, este orientată în direcția îmbunătățirii capacității de ocupare a persoanelor de etnie rromă, propunându-și să-i susțină în demersurile lor de ocupare a unui loc de muncă.

  Persoanele private de libertate de etnie rromă participante la acestă bursă au participat la programe de instruire – acces pe piața muncii și au absolvit cursul de calificare în meseria „lucrător în cultura plantelor”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.