joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Nu e viol, ci arta de a face dragoste“ – declarație halucinantă a unui afacerist acuzat de viol de către o elevă olimpică

  de Special Arad | 10 februarie 2016, 5:40 PM | Naţional

  0

  Un bărbat în toată firea, acuzat de viol de către o elevă olimpică, încearcă să-i convingă pe procurori că a fost victima unei înşelăciuni, nicidecum autorul unei infracţiuni grave. Andrei-Silvian Spiridon (29 ani), fiul unui afacerist din Bârlad, a făcut o plângere penală împotriva victimei.

  Detalii halucinante ies la iveală în dosarul de urmărire penală instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad în urma plângerii depuse la finele anului trecut de o elevă eminentă, de 17 ani, împotriva lui Andrei-Silvian Spiridon (29 ani). Inculpatul acuzat de viol se victimizează şi încearcă să-i convingă pe anchetatori că, de fapt, el a fost păcălit de copila siluită. Avocatul bărbatului a formulat o plângere penală de înşelăciune care a fost anexată la dosarul de viol. Argumentul invocat de inculpat şi apărătorul său se leagă de faptul că minora nu i-a informat cu privire la faptul că era sub tutela Protecţiei Copilului în momentul în care, printr-un complot al avocaţilor ambelor părţi, a fost semnat un acord de mediere care a fost lovit de nulitate. Acordul de mediere a fost semnat pe 7 ianuarie, cu câteva ore înainte să expire mandatul de reţinere pentru 24 de ore, emis pe numele lui Andrei Spiridon. Mihalea Talpău, avocata care apăra victima din oficiu, a intermediat acest acord şi chiar a cerut să fie plătită cu 500 de lei pentru serviciul oferit. Mai mult, a păstrat restul de 100 de lei deşi a tăiat chitanţă doar pe suma cerută. În urma acestui complot al avocaţilor, familia inculpatului a oferit în schimbul iertării 10.000 de euro, 5.000 de lei şi un Peugeot 206. O nouă ofertă i-a fost făcută victimei şi după invalidarea acordului de mediere, fiind dispuşi să plătească oricât.
  La fel ca în cazul celor şapte violatori din Văleni care au batjocorit eleva de 17 ani care susţineau că a fost „sex surpriză” nu viol, beizadeaua de Bârlad are propria versiune cu privire la cele întâmplate în noapte de 25/26 decembrie. Din declaraţiile date în faţa procurorilor, dar şi din mesajele trimise victimei după noaptea violului, reiese că acesta consideră violenţa sexuală o artă. Într-unul din mesaje îi explică fetei că ceea ce ea consideră viol este de fapt “arta de a face dragoste”, o „artă” care implică violenţa fizică şi umilirea partenerei care se opune scuipând-o. În dosarul de viol a fost anexată declaraţia unei tinere care a trăit o experienţă similară. Acesta a mărturisit că, deşi îl cunoştea de Andrei Spiridon de mai multă vreme şi că se purta galant cu ea, şi-a schimbat radical comportamentul în momentul în care au rămas singuri. A scăpat de viol prin fugă, dar a fost lovită şi scuipată. La fel ca în cazul elevei eminete, Spiridon i-ar fi spus să nu fie sălbatică pentru că el o va învăţa “arta de a face dragoste”.

  Eleva de 17 ani a primit în 2015 „Meritul Olimpic” de la Ministerul Educaţiei. Copila a ieşit să se distreze într-un club alături de colegi. Spiridon s-a oferit să o conducă cu maşina şi imediat ce a urcat alături de el a blocat uşile limuzinei şi s-a năpustit asupra ei. Violul s-a consumat în maşină, după ce a ieşit din localitate şi a condus pe câmp aproximativ un kilometru.
  Citeste mai mult: AICI!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.