joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Nu contează că jumătate de parcare e goală, la Lidl în Micălaca se parchează după bunul plac al comodității! | Foto+Video

  de Mihai Todoca | 25 iulie 2018, 2:41 PM | Strada

  1

  Se întâmplă de multe ori să nu găsești un loc de parcare liber în parcările supermarket-urile arădene. Dar se întâmplă să le și găsești pe jumătate goale. Asta nu mai importă, deoarece șoferii arădeni (cei care sunt incredibili de comozi), găsesc de cuviință să parcheze la ușa magazinului. Nu este neapărat ilegal, dar… nu e în regulă. Parcările nu sunt proiectate fără un plan dinainte stabilit, care implică și accesul autospecialelor de pompieri care intervin în cazul unui incident nefericit. În momentul în care nu se mai respectă anumite reguli, ceea ce poate urma este o dezordine care poate degenera în haos.

  La Lidl în Micălaca, deși parcarea era pe jumătate goală, mai mulți șoferi au parcat mașina cât mai aproape de ușa magazinului. Nu neapărat să o ferească de soare, asta o mai înțelegem și noi, deoarece tot în soare erau, ci doar ca să fie mai aproape cu maxim trei metri față de locurile goale. Ce ți-e și cu comoditatea asta…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Ce ți-e și cu comoditatea asta…”
   Nu-i vorba de comoditate Mihai, este PUTUROȘENIE crasă și minte de jegos arogant.
   Tot ăștia sunt cei care lasă gunoaie după ei când ies la „iarbă verde”. Motivul? Nu sunt tomberoane. Așa că primăria este de vină!
   La Kaufland de ce crezi că au montat „U”-rile alea întoarse din țeavă în zona intrării?

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.