duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Noutăți pe WhatsApp în 2024: funcții de filtrare, posibilitatea de a partaja muzică și interconectivitate cu Instagram

  de - | 2 ianuarie 2024, 8:54 AM | IT | Social Media

  0

  WhatsApp, liderul incontestabil al serviciilor de mesagerie la nivel global, continuă să se evolueze prin implementarea unor funcționalități noi în anul 2024, scrie monden.ro.

  Începând cu o funcție de filtrare așteptată cu nerăbdare, WhatsApp promite o gestionare mai eficientă a conversațiilor. Această nouă funcționalitate, testată inițial pe versiunile beta pentru utilizatorii web, permite sortarea conversațiilor folosind parametri complet noi. Imaginează-ți ușurința cu care vei putea acum să identifici mesajele importante, fără a te pierde într-o mare de conversații nesfârșite.

  Un alt aspect care va schimba modul în care interacționăm în timpul apelurilor video este introducerea posibilității de a partaja muzică. Această inovație, inspirată de funcția „Watch Together” de pe platforme precum Discord, este menită să aducă o nouă dimensiune conversațiilor video.

  Conform informațiilor apărute pe WABetaInfo, această funcție ar putea fi disponibilă chiar de la începutul anului, aducând un plus de interactivitate și coeziune în comunicarea online.

  Dezvoltatorii WhatsApp au mers și mai departe, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fixa multiple mesaje într-o singură conversație. Această îmbunătățire vine să faciliteze evidențierea informațiilor esențiale, permițându-ne să ne organizăm mai bine dialogurile.

  Totodată, se preconizează integrarea unei funcții ce va permite partajarea actualizărilor de stare de pe WhatsApp direct pe Instagram. Pentru utilizatorii pasionați de ambele platforme, aceasta reprezintă un pas înainte spre o interconectivitate mai fluidă și o prezență online mai coerentă.

  Sursa: monden.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.