vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Noul Iveco Daily este “Van of the Year 2015”

  de Special Arad | 25 septembrie 2014, 11:53 AM | Auto

  0

  Noul Daily, a treia generație de vehicule comerciale ușoare, a fost desemnat “International Van of the Year 2015”. Concursul anual este jurizat de 23 de jurnaliști de la publicații internationale specializate pe vehicule comerciale. Căștigătorul titlului este, potrivit juriului, cel care  “a adus cea mai mare contribuție la standardele de eficiență și sustenabilitate în lumea transporturilor, fiind totodată ecologic și sigur pentru pietoni.”

   

  Prestigiosul trofeu a fost acordat în timpul  celei de-a 65-ea ediție a Târgului international de la Hanovra, cel mai mare târg de vehicule comerciale și industriale din Europa.

  În anul cel mai competitiv de până acum începând din 1991, de când a fost conceput acest concurs, Noul Iveco Daily a câștigat cu o margine de 17 puncte față de finaliștii de pe lista scurtă de la Fiat, Ford, Mercedes-Benz și Renault/Opel. La votare, Noul Daily a fost prima alegere pentru toți cei 23 membrii ai juriului.

  La primirea trofeului de la Președintele International Van of the Year, Jarlath Sweeney, Pierre Lahutte, Președintele Iveco, a spus: “Suntem încântați că noul Daily a primit acest prestigios trofeu. Noul Daily este un pas important în ceea ce privește îmbunătățirea costului total de proprietate, confortului, manevrabilității, productivității și sustenabilității. Dorim sa dedicăm acest premiu clienților noștri care se bazează în fiecare zi pe acest partener de lucru.”. 

  Calitățile Noului Daily

  Noul Daily este un vehicul complet reînnoit care oferă cea mai bună eficiență a sarcinii maxime admise, cel mai bun volum și capacitate de încărcare, oferă confort îmbunătățit asemănător unui autoturism, la care se adaugă manevrabilitate și un consum de combustibil optimizat. Acestea sunt trăsăturile principale ale celei de-a treia generații de vehicule comerciale Iveco, ale căror componente au fost reconcepute în proporție de 80%.

  Iveco Daily încorporează tehnologii importante menite să reducă consumul de combustibil: economii de combustibil de până la 5,5%, în funcție de versiune, care pot ajunge chiar până la 14% cu EcoPack pentru misiunile urbane. Aerodinamicitatea a fost de asemenea îmbunătățită, în special la modelele furgon, având coeficientul (Cx) redus cu până la 6% (de la 0,335 la 0,316).

  Noua suspensie față QUAD-LEAF ce garantează creșterea capacității de încărcare și o sarcină utilă maxim admisă, împreună cu noua transmisie automatică HI-MATIC 8 care stabilește cel mai înalt standard de flexibilitate, eficiență și economie de combustibil, și care asigură astfel cel mai bun confort în timpul călătoriei, reprezintă astfel o soluție tehnologică la cel mai înalt nivel oferită de Noul Daily și prezentată la IAA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.