Noua melodie de promovare a Aradului se numește „Omul din oglindă” și are și un videoclip. Vă place? | Video

  de Special Arad | 28 august 2018, 8:42 AM | Monden | Topic special

  10

  Comunicat. Sâmbătă, 25 august, în cadrul zilelor Aradului, au fost lansate noua melodie și noul clip de promovare al orașului, „Omul din oglindă”. Melodia e rezultatul muncii copiilor talentați din Arad care au colaborat cu profesioniștii industriei muzicale din România, în cadrul taberei de muzică și coregrafie a agenției Neverland Place realizată pentru Centrul Municipal de Cultură Arad. De asemenea, o echipă de voluntari a contribuit la realizarea clipului care spune povestea arădenilor și a orașului lor.

  Timp de o săptămână, uniți de pasiunea pentru muzică tinerele talente au descoperit care sunt toți pașii realizării unei melodii, de la metode a-ți găsi inspirația până la procesul prin care trece o melodie odată ce ea a fost realizată. Marius Miricã, Virgil Dulceanu, Loredana Cãvãșdan, Vanotek și George Nemeznic sunt cei care au ajutat unsprezece copii să experimenteze viața de artist. Astfel, ei au lucrat împreună la crearea melodiei, au trecut prin procesul înregistrării ei într-un studio și au trăit bucuria lansării ei, sâmbătă, pe scena amplasată la Ștrandul Neptun din Arad, unde locuitorii orașului au auzit în premieră creația copiilor:

  Tot aici, arădenii au văzut rezultatele muncii copiilor taberei de coregrafie care, alături de Alexandra Ghease, coregraf și dansator, au învățat mișcări profesioniste. Aceștia au trecut prin toate etapele, de la stabilirea pașilor de dans și perfecționarea lor până la prezentarea rezultatului în fața publicului care s-a bucurat de un spectacol complet. De asemenea, arădenii se pot mândri cu un clip de promovare a orașului, realizat cu ajutorul unei echipe de voluntari care alături de clădiri și orașe reprezentative spune povestea orașului.

  „Fiecare oraș are o poveste a lui. Personajele principale sunt, desigur, locuitorii. În cadrul taberei de muzică și coregrafie, dar și în clipul de promovare al orașului, artiștii au petrecut timp cu copii din Arad și cu locuitorii săi pentru a putea evidenția cele mai frumoase lucruri ale locului în care ne aflăm. Cei mici simt intens vibrația Aradului, istoria locului este una cu siguranță interesantă, clădirile spun și ele povești, oamenii îi oferă o dimanică aparte. Pe toate acestea le-am surpins și le-am adus la un loc invitând arădenii să redescopere lucrurile care dau culoare orașului, să se redescopere”, transmite Mihai Mindirigiu, project manager al Taberei de muzică și coregrafie Neverland Place.

  Organizatorii evenimentului, agenția Neverland Place, semnează și campania Autoportret, realizată prin Centrul Municipal de Cultură Arad. Aceasta a implicat amplasarea a 50 de oglinzi în puncte cheie ale orașului și încurajează trecătorii să își întoarcă privirea spre valorile orașului, dar și să redescopere bucuria de a aparține acestuia.

  Echipa care a contribuit la relizarea melodiei este:

  Regie: Codrin Roibu
  Imagine: Codrin Roibu, Sergiu Margaian, Tiberius Margaian
  Producători muzicali: Marius Miricã, Vanotek, Virgil Dulceanu
  Muzică și text: Loredana Cãvãșdan, Marius Mirică, Vanotek
  Sunet: George Nemeznic
  Coregraf: Alexandra Gherase
  Editor: Sergiu Margaian, Tiberius Margaian
  Operator Camera: Tiberius Margaian, Cristian Onciu
  Gaffer: Ionica Balu, Bogdan Ghica
  Comunicare: Oana Vasiliu
  PR: Cristina Putan
  Producție: Oana Gaita si Andrei Șovan
  Project Manager: Mihai Mindirigiu
  Copii tabăra de muzică: Iovi Marcela Melania, Preda Ion Radu, Vacariuc Mihai, Lobos Ana, Pirtea Carina Maria, Axente Maya Maria, Gheoranita Anda Maria, Chelariu Mihaela Flavia, Hureanu Arthur, Bociort Norica, Diana Nica Raul.
  Copii tabăra de coregrafie: Caprariu Ana Flavia, Vintan Briana Maria Angela, Ciur Anda, Perijoc Diana, Filimon Natalia Denisa, Nicolescu Bianca Emanuela, Cotuna Catalina, Cotuna Claudia, Ardelean Valentina Alexandra, Axente Natalia Elena, Bula Antonia, Purda Alisia Maria.
  Pilot curse: Bogdan Cuzma
  Motocicliste: Chirla Roxana, Țîrle-Gongola Codruța, Baltă Alina, Rosenbach Melinda, Burada Daciana
  Street dance: Mike David, Raluca Roszkoš, Allexandra Tămaș, Andra Crișan, Gabriel Buda, Denis Crișan, Paul Crișan, Adrian Dumbra, Denis Miculiță, Oriaku Victoria, Șomai Raul Adrian
  Clubul BURNOUT M.C., West Caiac

  Sondaj: Vă place noua piesă de promovare a Aradului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bravo tinerilor implicați. Au depus o muncă ce merită respect.

   Dar inițiativa seamănă cu programul de culturalizare în masă a tineretului din perioada comunistă. PROPAGANDĂ MINCINOASĂ!

   Despre „campania Autoportret” doar atât: – Dă maimuțelor o oglindă și ele se vor maimuțării.

   +9 voturi
   +1
   -1
   • Come mothers and fathers
    Throughout the land
    And don’t criticize
    What you can’t understand
    Your sons and your daughters
    Are beyond your command
    Your old road is rapidly agin’
    Please get out of the new one if you can’t lend your hand
    For the times they are a-changin’

    --5 voturi
    +1
    -1
  2. … penibili, la modul absolut!Execrabil, oribil!Ne mananca sobolanii in centru, ne cad balcoanele si fatadele cladirilor in cap si noi promovam ce?Am ajuns la un capat de drum unde nici macar felul nostru bascalios si hazliu nu mai ajuta cu nimic.Nu este incredibil, este adevarat, astia suntem intr-o proportie de 99,99%.Cu restul nu faci primavara.Sloganul M…ie psd nu este bun, ar trebui M…uie RSR – ca asta suntem dupa 30 de ani – REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   +2 voturi
   +1
   -1
  3. absolut penibil, o muzica compusa fara nici cea mai mica inspiratie, un videoclip lipsit si el elementele care ar fi trebuit promovate -orasul in sine- cu valorile lui culturale si arhitecturale, totul este facut fara nici cel mai mic talent cu adevarat artistic. Nu pot decat sa spun : sa vina altii mai talentati, ceilalti sa plece acasa!

   +3 voturi
   +1
   -1
   • Sa plece unde? Sunt voluntari! Stii ce inseamna voluntar? Care e ultima chestie facuta de tine asa fara nici o obligatie? In loc sa incurajam acesti tineri pentru ca pe viitor sa capete incredere ca se poate…noi aparem in mediul online cu niste acrii ca tine! Fa tu ceva si apoi comparam! Compune tu ceva sa vedem poti “bate” o minte de copil! Incearca sa editezi un clip sa vezi ce inseamna…asta in cazul in care esti capabil sa deschizi un PC!

    --1 voturi
    +1
    -1
  4. Ma..io nu stiu ce sa zic de alții..io va zic de mine…nu stiuAradul de mult…din 2014…tot plec..tot vin..suntem aici la munca..io personala simt asa…am fost in zeci de orase..Cluj..Timisoara..Sibiu..etc…da ca la Arad n- am gasit niciodată linistea si pe cea de aici…pentru mine..i unic…i frumos..i intens…are ce sa iti ofere…are bune si rele..mai mult bune…nu-i dimineața sa nu beau cafeaua in parculet..la catedrala…si daca sunt alt skimb nui bai..vin dupămasă
   I frumos ce mai..Aradul i frumos….am avut si alte ocazii..numai in Arad trag…sper ca intr-intr-o zi sa ma mut aici de tot…oamenii?…mondiali..mi e-au dovedit de un milion de ori..mondiali ce mai..oameni ca aici mai rar..tare as vrea sa ma mut total aici…sper sa imi reușească..te iubim Aradule…cu tot cu oamenii tăi mondiali

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.