Noua mașină electrică de lux, Fisker EMotion, lovește Tesla exact unde doare

  de - | 9 ianuarie 2018, 12:53 PM | Auto

  0

  (foto: Mashable)

  Fisker a publicat încă trei imagini oficiale cu modelul electric EMotion, care promite o încărcare a bateriei în numai 9 minute și care urmează să fie dezvăluit în această săptămână la Las Vegas, scrie automarket.ro.

  Celebrul designer Henrik Fisker va prezenta în această săptămână la târgul de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) modelul electric Emition.

  Înaintea prezentării oficiale, noul constructor a publicat încă 3 imagini cu o versiune rosie, care vin după dezvăluirea a 3 teasere și a unei imagini oficiale. Noile fotografii evidențiază în special modul de deschidere a ușilor, dar și partea din spate.

  Știm deja că noul EMotion va avea o autonomie oficială de 640 de kilometri, însă partea cu adevărat atractivă este că o încărcare de numai 9 minute va permite o autonomie de circa 160 de kilometri.

  De altfel, producătorul afirmă că bateria oferă “cea mai mare densitate de energie din lume” datorită tehnologiei pe care o încorporează, însă pentru atingerea acestei performanțe șoferul trebuie să folosească sistemul proprietar de încărcare UltraCharger. Cu acesta, Fisker va oferi astfel performanțe mai bune decât în cazul Superchargerelor Tesla, la care o încărcare durează 30 de minute, însă oferă o încărcare de până la 80% a acumulatorului.


  Foto: BRIDGET BENNETT/MASHABLE

  La fel ca toate modelele dezvoltate în prezent de Tesla, și Fisker EMotion va veni cu tehnologia hardware pentru conducere autonomă integrată, însă aceasta va fi activată doar atunci când sistemul va deveni sigur și legal. Persoanele interesate pot deja să efectueze precomenzi prin plata unui avans de 2.000 de dolari, însă livrările vor începe abia în 2019.

  Sursa: Auto Market

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.