Nouă aplicații de pe Google Play au furat datele de logare la Facebook ale utilizatorilor

  de - | 10 iulie 2021, 11:53 AM | IT

  0

  Dintre aplicațiile malițioase, cele mai populare erau PIP Photo, cu peste 5.8 milioane de accesări, și Processing Photo, cu peste 500.000 de accesări. Celelalte aplicații – Rubbish Cleaner, Inwell Fitness, Horoscope Daily, App Lock Keep, Lockit Master, Horoscope Pi și App Lock Manager – au fost descărcate de aproximativ 356.000 de ori, informează cert.ro, citând arstehnica.com.

  Aplicațiile conțineau troieni utilizați pentru a fura datele de logare la Facebook ale utilizatorilor. Google le-a eliminat din magazin și a interzis accesul dezvoltatorilor acestor aplicații la Google Play.

  Cei care au descărcat una dintre aplicații sunt sfătuiți să verifice dacă dispozitivul și contul de Facebook au fost compromise, fiind recomandată utilizarea unei soluții antivirus pentru scanare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.