vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou spectacol este în pregătire la teatru: „Plapuma”

  de Tomck@t | 21 februarie 2024, 9:10 PM | Cultură

  0

  (foto: Laurian Popa / Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Facebook)

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a anunțat astăzi pe pagina de Facebook a instituției că un nou spectacol este în pregătire, premiera fiind plănuită pentru luna martie.

  Postarea de Facebook a teatrului conține și o serie de fotografii de la o repetiție, realizate de designerul și fotograful instituției, artistul Laurian Popa.

  Titlul spectacolului este „Plapuma” și este proiectul a doi actori tineri, care fac parte și din distribuție, Calița Nantu și Ștefan Dogaru.

  „Un nou proiect crește în aceste zile, în sala de repetiții a Teatrului Clasic Ioan Slavici: PLAPUMA – un spectacol cu și de Ștefan Dogaru și Calița Nantu. Prima întâlnire cu publicul se va petrece la mijlocul lunii martie, în sala Studio”, anunță Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.