miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Notele Bătrânei Doamne: UTA – Hermannstadt 1-3. Evaluarea jucătorilor echipei UTA, conform Special Arad

  de Lucian Dănilă | 15 aprilie 2024, 12:12 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Periodic, UTA reușește câte un meci dezastruos după un sezon care a fost peste așteptările tuturor. După un campionat în care a plecat ca una dintre principalele candidate la retrogradare, echipa arădeană a fost la un meci de play-off, dar din când în când ștergea evoluțiile bune și foarte bune cu câte una catastrofală. Notele pentru Bătrâna Doamnă vin ca o consecință a evoluției cu Hermannstadt.

  Ne amintim meciul cu Oțelul de la Sibiu, apoi partida de pe terenul lui Dinamo, cea decisivă pentru calificarea în play-off, a mai fost chiar și partida de la Iași, iar acum, cu Hermannstadt, UTA a jucat din nou catastrofal.

  Da, e adevărat că echilibrul a fost rupt de o greșeală de arbitraj a lui Bogdan Dumitrache, cel care a dictat penalty după ce Gabi Iancu s-a lovit de Luckassen, iar din camera VAR nu a existat reacție pentru că… așa e protocolul atunci când faza e discutabilă. Sau ceva de genul…

  La ceea ce a arătat UTA vineri, suntem convinși că meciul ar fi fost pierdut și fără acel penalty. Și nu luăm în calcul nici reciprocitățile și nici alte scenarii. Pur și simplu Bătrâna Doamnă a fost depășită la toate capitolele de gruparea din Sibiu.

  Până la golul lui Micovschi, UTA nu a prea contat la capitolul ocazii mari, după care a forțat revenirea pe tabelă și jocul a fost ceva mai legat, asta în condițiile în care sibienii s-au concentrat exclusiv pe păstrarea avantajului de pe tabelă.

  NOTA 10 o merită cei peste 5.800 de copii care au asistat la meci și și-au încurajat echipa până la ultima secundă.

  copii

  NOTELE JUCĂTORILOR ȘI ANTRENORULUI BĂTRÂNEI DOAMNE

  Danylo Kucher – 5 – Fără a putea spune că a avut vreo vină la reușitele lui Paraschiv, ucraineanul a parat un singur șut mai dificil.

  Tiberiu Căpușă – 4 – Depășit total pe faza defensivă, ne întrebăm și acum ce a vrut să facă la faza în care Paraschiv a înscris golul al treilea.

  Diogo Rodrigues – 5 – Intrat în locul lui Căpușă, Diogo nu a avut timpul necesar pentru a se remarca.

  Alexandru Benga – 4 – Fără intenție a pasat pentru Paraschiv la golul al doilea, dar întreaga evoluție a sa și a blocului defensiv a fost una catastrofală.

  Ibrahima Conte – 4 – A fost jucătorului meciului în etapa trecută, iar acum a fost un candidat la cel mai slab de pe teren, poate la concurență cu Trif. A visat la multe dintre fazele ofensive ale adversarilor și a privit precum un spectator cum înscrie Paraschiv cu capul de lângă el.

  Răzvan Trif – 4 – Depășit total de adversarul direct, Balaure, Trif nu doar că nu a reușit să-l blocheze, dar uneori s-a pus și pe el în pericol atunci când a alunecat.

  Joao Pedro – 4 – După o serie de jocuri bune, a venit și acest meci în care Pedro a fost inexistent și a fost înlocuit la câteva minute după pauză.

  Marcelo Freitas – 5 – Nu a adus plusul așteptat de Rednic și de fani.

  Cătălin Vulturar – 5 – Totularizat a doua oară, Cătălin încă își caută ritmul în competițiile de seniori. A fost depășit de multe ori în zona mediană de jocul fizic al sibienilor în care a excelat experimentatul Murgia.

  Rareș Pop – 6 – A intrat cu poftă și parcă a revitalizat puțin jocul ofensiv al arădenilor, fără rezultate pe tabelă însă.

  Claudiu Micovschi – 6 – A alergat mult, a și marcat, dar a fost prea puțin ajutat de coechipieri în acțiunile sale.

  Andrej Fabry – 6 – A încercat multe, a intrat în combinații, a fost și protagonistul unei faze în care multe voci spun că se impunea penalty, dar nu și-a putut ajuta echipa să obțină mai mult dintr-un joc în care defensiva a fost precum un cașcaval.

  Ezekiel Imoh – 5 – Ca și Freitas, nici Ezekiel nu a adus plusul dorit de staff-ul tehnic.

  Eric Omondi – 5 – A început cu avât, apoi s-a stins și nu s-a mai remarcat cu nimic.

  Kevin Luckassen – 5 – A încercat să se impună în careul sibian prin forța fizică, dar a fost prea puțin jucat. Nu putem să îi găsim vreo vină la faza la care s=a dictat penalty după contactul dintre el și Gabi Iancu.

  Alexandru Tudorie – 4 – Nu s-a văzut prea mult în minutele în care a jucat.

  Antrenor Mircea Rednic – 4 – Periodic, primește și Mircea Rednic câte o notă… sub linie. Acum nici nu avea cum să fie altfel după cum a arătat echipa la toate capitolele, atitudine, defensivă, joc ofensiv, rezultat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.