vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Notele Bătrânei Doamne: U Cluj – UTA 0-0. Evaluarea jucătorilor echipei UTA, conform Special Arad

  de Lucian Dănilă | 31 martie 2024, 5:24 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Un meci mediocru pentru un punct mare, cam asta a urmărit UTA aseară pe Cluj Arena. În ciuda faptului că nu a accesat pentru licența de participare în cupele europene, echipa are ca obiectiv câștigarea play-out-ului, ir în urma rezultatului de aseară echipa lui Rednic este încă în grafic.

  Condițiile în care s-a prezentat UTA la meci au fost speciale. Echipa venea după pedeapsă cinică a Comisiei de Discplină, cu terenul propriu suspendat timp de patru meciuri, astfel încât să se joace fără spectatori, o pedeapsă cum n-am mai auzit de prin anii 90, apoi au mai fost absențele lui Micovschi sau Luckassen, faptul că mulți jucători abia au revenit de la loturile naționale, ca apoi, chiar în dimineața meciului, mama lui Florin Iacob să treacă la cele veșnice…

  UTA s-a apărat bine la Cluj, chiar foarte bine. Gazdele au avut doar două șuturi pe poartă, primul dintre ele abia în minutul 72. Dar, totodată, UTA a arătat rău, foarte rău din punct de vedere ofensiv. Câteva ocazii răzlețe și cam atât…

  Rămâne punctul, rămâne diferența de doar un punct de locul 7 și, poate și mai important, rămân cele șapte puncte distanță de locurile de baraj.

  NOTELE JUCĂTORILOR ȘI ANTRENORULUI BĂTRÂNEI DOAMNE

  Danylo Kucher – 7 – Două intervenții de efact, câteva ieșiri oportune, încă un meci în care ucraineanul a arătat că este oricând un portar pe care antrenorul se poate baza.

  Tiberiu Căpușă – 6 – Joc bun din punct de vedere defensiv, aproape inexistent în plan ofensiv.

  Marko Stolnik – 7,5 – Croatul a câștigat lupta pentru titularizare cu Conte și se pare că ține cu dinții de această oportunitate. A câștigat ieri toate duelurile în care a fost angrenat și a blocat excelent acțiunile de atac ale celor de la U.

  Alexandru Benga – 7,5 – Un nou joc foarte solid al celui care a purtat și ieri banderola de căpitan. Exact în intervenții, puternic, intuitiv, Benga a fost de netrecut de adversarii săi.

  Diogo Rodrigues – 6 – Ca și în cazul lui Căpușă, Diogo și-a făcut treaba sa de „fișa postului” din defensivă, dar ofensiv a contribuit foarte puțin.

  Cristian Mihai – 6 – Un joc discret al arădeanului, un joc în care a blocat multe acțiuni ale clujenilor, dar fără a ieși prea mult în evidență.

  Joao Pedro – 6 – A alergat mult, a încercat să distribuie mingi și să fie liantul dintre linii, dar ieri nu a prea avut cu cine pentru că echipa nu a existat în plan ofensiv.

  Rareș Pop – 5 – S-a zbătut, a încercat câteva acțiuni individuale, dar nu i-au ieșit deloc.

  Imoh Ezekiel – 5 – Nu s-a văzut aproape deloc până la faza în care a obținut eliminarea lui Masoero.

  Andrej Fabry – 6,5 – O pasă superbă spre Morar, un șut frumos de la 30 de metri peste poartă și câteva mingi jucate în jumătatea adversă.

  Marcelo Freitas – 6 – A intrat destul de bine și a fost un factor de echilibru la mijlocul terenului.

  Eric Omondi – 5 – Un șut spre poartă, două-trei driblinguri la jumătatea terenului și altceva nu ne aducem aminte…

  Alexandru Tudorie – 4 – Nu s-a văzut deloc în joc până la accidentarea din minutul 22.

  Vlad Morar – 5 – Un șut la poartă blocat de apărarea celor de la Cluj și aceiași atitudine delăsătoare…

  Antrenor Mircea Rednic – 6 – Tactic, echipa s-a prezentat bine. S-a apărat exact, a obținut punctul dorit, nu a încasat gol. Dib punct de vedere al determinării, echipa a fost cam praf, iar în plan ofensiv aproape inexistentă.

  cla 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.