duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Notele Bătrânei Doamne! FCSB – UTA 4-0. Evaluarea jucătorilor echipei UTA, conform Special Arad

  de Special Arad | 23 ianuarie 2024, 5:10 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA a avut un debut de an catastrofal chiar pe cea mai mare arenă a țării, acolo unde a pierdut cu 4-0 în fața primei clasate din Superliga, FCSB. A fost un scor care nu a mai necesitat foarte multe comentarii, dar așa cum am scris și în cronică, arădenii meritau să marcheze cel puțin un gol.

  Este foarte adevărat că gruparea arădeană mai putea să și încaseze câteva goluri, scorul corect al jocului de aseară fiind mai degrabă 5-1 sau chiar 5-2.

  Debandada din jocul defensiv al echipei antrenate de Mircea Rednic lasă loc de multe îngrijorări. Am văzut aceleași greșeli și la amicalul cu Honved, pierdut cu 0-3, un meci la capătul căruia antrenorul formației arădene punea accentul pe oboseala acumulată. „Obiectivul nostru este să fim bine fizic la meciul cu FCSB”, spunea atunci Rednic… Nu au fost deloc bine. Nici fizic…

  După ce am văzut aseară, toată echipa a rămas corijentă, inclusiv antrenorul Mircea Rednic. Acesta l-a sacrificat pe cel mai bun jucător din echipă, Claudiu Micovschi, punându-l să evolueze ca fundaș stânga într-un sistem cu doar patru fundași. De asemenea, a forțat titularizarea lui Luckassen deși olandezul nu a mai jucat niciun meci amical de mai bine de o lună. „Puriul”, însă, a fost trădat și de evoluția catastrofală a jucătorilor. Căpușă părea pentru prima dată pe un teren de fotbal, iar ce a făcut el la golul al doilea nu seamănă deloc cu o mișcare de fotbalist profesionist… Conte și Benga au fost și ei depășiți des de adversari, iar Micovschi nu și-a găsit deloc locul în defensivă. Freitas era și el pierdut pe la mijlocul terenului, Ariel Lopez a dispărut după ce a nimerit bara transversală, Rareș Pop a fost și el invizibil, iar Omondi și Fabry au fost văzuți doar la faza la care slovacul a șutat „peste tribună”, vorba antrenorului său… Luckassen? Vă amintiți să fi făcut ceva? Noi, nu. Poate singurul care ar merita o notă de trecere este Danylo Kucher pentru acea intervenție, poate parada etapei, la șutul lui Băluță, dar când iei patru goluri, oricum le-ar fi luat, se alătură și el colegilor săi la nota 4.

  Tot nota 4 o primesc și cei care au venit de pe bancă și nu au adus niciun plus, dar absolut niciun plus, în jocul Bătrânei Doamne.

  NOTELE JUCĂTORILOR ȘI ANTRENORULUI BĂTRÂNEI DOAMNE

  4 la toată lumea!

  * Cu precizarea că cei trei înlocuiți încă de la pauză, Căpușă, Rareș Pop și Fabry, ar fi meritat chiar nota 3…

  Citește și:

  UTA, zdrobită pe Arena Națională de tripla lui Olaru și golul ex-ului Miculescu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.