Gyuszi Balint: „Nu există nicio ofertă pe masa clubului, pentru niciun jucător”

  de Lucian Dănilă | 30 October 2021, 4:46 PM | Sport

  0

  S-a tot discutat și s-a scris, mai ales în ultimele zile, despre posibilitatea ca UTA să se despartă de doi dintre cei mai buni jucători din lot: David Miculescu și Roger Junio Rodrigues. Despre „Micu” se știe că a fost și probabil mai este interesată FCSB, dar Becali nu a deschis negocierile când a auzit că suma de plecare este 1 milion de euro.

  În aceste zile, însă, s-a scris că Becali are concurență serioasă din Bundesliga, tocmai de la echipa lui Erling Haaland, Borussia Dortmund.

  „Ce bine ar fi pentru UTA și pentru fotbalul românesc ca David Miculescu să aibă ofertă de la Borussia Dortmund. Însă nu există nicio ofertă concretă pentru el, nici din țară și nici din străinătate. Deocamdată David trebuie să se pregătească pentru meciul cu Chindia și să muncească mult. Este normal să fie în centrul atenției, pentru că a avut evoluții bune, este internațional de tineret, însă David mai are multe de demonstrat la UTA, club care a investit mult în el“, a spus Balint.

  La nivel de tatonări se știe și de interesul celor de la CFR Cluj pentru Roger. Dan Petrescu a spus acest lucru și chiar i l-a transmis impresarului Bogdan Apostu imediat după jocul de la Arad dintre UTA și CFR. De atunci, însă, nu s-a făcut nicio ofertă oficială, iar Balint notează acest lucru.

  „Nu există nicio ofertă pe masa clubului, pentru niciun jucător. Dar aceste discuții mă bucură pentru că se dovedește că la UTA se muncește bine și jucătorii progresează. Când l-am adus pe Roger, unii ne-au criticat că aducem jucători «anonimi». Se dovedește că Roger nu este un anonim, Ubbink nu este un anonim, Batha nu este un anonim“, a continuat Gyuszi Balint.

  Cum majoritatea jucătorilor din lotul grupării arădene au contracte doar până în vară, antrenorul Gyuszi Balint a spus că va comunica conducerii să propună prelungirea contractelor pentru mai mulți jucători din lot.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.