Noile iPhone 12 Pro personalizate de Caviar îi onorează pe astronauții Gagarin și Armstrong

  de Special Arad | 27 aprilie 2021, 12:34 PM | IT

  0

  (foto: Caviar)

  Compania rusă Caviar sărbătorește cea de-a 60-a aniversare a primului zbor spațial lansând cu ediții speciale pentru iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max care îi onorează pe astronauții Yuri Gagarin și Neil Armstrong; Designerul rus de rachete, Serghei Korolev; precum și pe antreprenorii spațiali, Elon Musk și Jeff Bezos.

  Apple iPhone12 Pro Gagarin Edition. Edițiile iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max Yuri Gagarin au corpuri din titan folosit la navele spațiale, cu un ceas de navigare similar cu cel folosit de cosmonautul rus pentru a-și urmări timpul în spațiu. Există, de asemenea, o versiune miniaturizată a rachetei Vostok-K pe spate. Această versiune a iPhone 12 Pro are un preț de pornire de 8.920 USD.

  Apple iPhone12 Pro Armstrong Edition. iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max Neil Armstrong Edition renunță la culorile ediției Yuri Gagarin pentru un design monocrom. Gravat pe spatele telefonului, tot din titan, este un desen al astronautului care pune steagul american pe lună. Data aterizării pe lună cu Apollo 11 este, de asemenea, gravată pe telefon. Această ediție specială are un preț de pornire de 6.450 dolari. Compania Caviar va produce doar 11 bucăți și fiecare unitate va avea numărul său gravat pe partea laterală a telefonului.

  Apple iPhone12 Pro Korolev Edition. Versiunile IPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max Korolev arată superb cu infuzia lor de aur 999 galvanizat pe titanul din spate și în jurul marginii, ceea ce îi conferă un aspect unic. Gravate pe spate sunt data lansării Sputnikului și cuvintele „Tatăl astronauticii practice” cu litere mari. Conform GizmoChina, vor fi fabricate 99 de unități, iar prețul de pornire este de 6.760 USD.

  Versiunea Elon Musk a modelelor Apple iPhone 12 Pro și Apple iPhone 12 Pro Max, începe de la 6.610 USD. Acestea au pe partea din spate a telefonului o siluetă a fondatorului SpaceX împreună cu planeta Marte. Gravate de-a lungul inelului care înconjoară planeta roșie sunt cuvintele „Începutul colonizării pe Marte” și data înființării SpaceX. SpaceX are 19 ani anul acesta, iar Caviar va face exact acest număr de telefoane pentru această ediție specială.

  Apple iPhone 12 Musk Be On Mars Edition. Există, de asemenea, o versiune personalizată făcută pentru fanii lui Elon Musk și SpaceX supranumită „Musk Be on Mars”. Aceasta are gravat pe spate o descriere a navei spațiale Dragon care se ridică. Această versiune are un preț de pornire de 6.910 USD.

  Apple iPhone12 Pro Bezos Edition. Pentru ediția Bezos, spatele din titan are o notă de albastru și o pană de argint care ilustrează sigla Blue Origin. De asemenea, a fost inscripționat pe spate „Going To The Moon To Stay”, crezul lui Jeff Bezos. Data, 29 aprilie 2015, care este data la care a fost lansată racheta New Shepard, este gravată pe spate. Caviar va produce 99 de unități din aceste telefoane, iar prețul de pornire este de 5.840 de dolari.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.