Noi performanțe arădene în voleiul de plajă: Aur și argint marca „ProVolei” în CN de speranțe

  de Dan Lazăr | 22 iulie 2021, 11:53 AM | Sport | Știri Arad

  0

  La începutul acestei săptămâni, la Timișoara, în Parcul Rozelor, se desfășoară Campionatele Naționale de volei de plajă – categoria speranțe. CS ProVolei Arad s-a înscris la această competiție cu trei echipe la băieți și cu trei echipe la fete.

  Băieții antrenorului Marius Mascovits au fost mai harnici și au început primii competiția, iar două din echipele clubului condus de prof. Radu Sabău s-au clasat pe primele doua locuri. Pe locul I și campioni naționali sunt sportivii Ispas Davis, de la CS ProVolei Arad, și Bula Victor, de la CS Westar Arad, iar pe locul II – vicecampioni naționali, sportivii de la CS ProVolei Arad, Ciobanu Raul și Onofrei Adrian.

  O comportare meritorie, pentru că a fost primul lor turneu, au avut și micii sportivi Laurențiu Gherhes și Bogda Lazău (primii doi din partea dreapta a pozei), elevi ai Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Arad, care s-au clasat pe locul 5.

  „Joi se vor disputa finalele și la fete și tot joi se va începe Campionatul Național de volei de plajă destinat cadeților și cadetelor. Sperăm la rezultate bune și aici. Mulțumim pentru sprijinul acordat Primăriei Municipiului Arad și Consiliului Județean Arad”, ne-a declarat prof. Radu Sabău.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.