sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update „Noi nu suntem responsabili” – Falcă, despre absența la întâlnirea cu Ministrul Mediului pe tema gunoiului | Video

  de Mihai Todoca | 4 mai 2018, 1:56 PM | Știri Arad | Topic special

  10

  Grațiela Gavrilescu, Ministrul Mediului, s-a întâlnit începând cu ora 11 cu primarii din județul Arad, la Prefectura Arad, pentru a găsi soluții pentru problema gunoaielor care ne sufocă orașul și județul de două săptămâni.

  Așa cum am spus, primarul Aradului Gheorghe Falcă a absentat de la această întâlnire, la fel și președintele ADI, Sergiu Bîlcea.

  Iată că am aflat și care au fost aceste treburi atât de importante pentru care primarul orașului a întors spatele ministrului. L-am găsit voios nevoie mare tăind panglica noii Hale Agro-Alimentare Miorița. L-am întrebat cum de nu a participat și el la întâlnirea de la Prefectură, iar el ne-a răspuns:

  „Responsabilii sunt acolo, noi nu suntem responsabili. Noi n-avem contract, noi nu suntem responsabili”, ne-a spus zâmbind primarul.

  Ne-am dus și la CJA pentru a-i pune aceeași întrebare și lui Sergiu Bîlcea, dar acolo nu am putut discuta cu el deoarece era într-o ședință extraordinară a CJA (după cum ne-a spus secretara). Am reușit să discutăm cu el, totuși, la telefon. Acesta a motivat foarte simplu absența lui de la întâlnirea cu ministrul Mediului:

  „Din ce am văzut eu până acum, nu am fost invitat. Dacă eram invitat participam cu cea mai mare plăcere. M-a sunat azi la 10 jumătate doamna prefect și m-a întrebat de ce nu vin. I-am răspuns: Doamnă, cu tot respectul, îmi cer scuze, l-ați sunat ieri pe domnul președinte, dar pe mine nu m-ați invitat. Este o situație delicată, trebuie rezolvată… (problema gunoaielor. n.red.)”.

  Plin de probleme în tot județul…

  Până una, alta, menționăm că de la ora 14:00 este convocată o nouă ședință CLM la Primărie, tot pe problema mediului, iar noi avem presimțirea că nici de această dată nu se va întocmi numărul necesar de consilieri prezenți, ca data trecută, astfel că va fi, din nou, anulată.

  Despre acest subiect însă, vom aduce mai multe informații în curând.

  UPDATE, ora 14:40

  Exact cum am preconizat, ședința Consiliului Local Municipal planificată la ora 14:00 a fost anulată, înrucât nu s-a întrunit numărul necesar de consilieri pentru a desfășura ședința în temeiul legii. Minimul ar fi fost de 12 persoane, iar în Sala Ferdinand a Primăriei Arad și-au făcut apariția un total de 9: viceprimarul Călin Bibarț și opt consilieri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ironii, bataie de joc…acest individ sfideaza in continuare un oras intreg…cetatenii se plang pe facebook si urmeaza sa participe la numeroasele evenimente gen „festivalul berii”…asta e Aradul…

   +24 voturi
   +1
   -1
  2. Aradul lucrului bine facut! E a doua saptamana cand gunoaiele reciclate nu sunt ridicate in zona in care locuiesc. In alte zone mormanele de gunoi cresc vazand cu ochii. Si primarul ce face? Spune ca nu e responsabilitatea lui, culmea. Pai nu e primarul Aradului?

   +39 voturi
   +1
   -1
  3. … – ”Noi nu suntem responsabili!”.Sinceritate involuntara.Analizati postarea video si trageti concluziile de rigoare.Trist, extrem de trist.Oare unde am ajuns, cat de departe mai putem merge?Execrabil, incalificabil, fara cuvinte, de groaza!

   +20 voturi
   +1
   -1
  4. Bravo falca ai dat o lectie de democratie romaneasca…in alte tari cu oameni normali nici cei care te linsau pe dtrada nu erau responsabili!!sunt sigur ca exista dumnezeu si ma rog la el sa il ierte pe falca ca nu stie nici ce spune nici ce face !!amin

   +12 voturi
   +1
   -1
  5. Cum se explica fenomenul Falca?
   Pai cand isi sau mana Prostia, Inganfarea si Nemernicia apar niste monstruleti. Cetatenii si presa se amagesc cu „mai greseste omul” care face parte din „fura dar mai si face”. Apoi monstruletii astia fac oua din care ies alti monstruleti care fac oua si asa, in progresie geometrica, se inmultesc monstruletii de nu mai poti trai!

   +10 voturi
   +1
   -1
  6. Acest narcisist schizofrenic cu apucaturi paranoice de dictator comunist, nu pricepe care sunt problemele reale ale Aradului, darmite sa le mai poata rezolva, el traind perpetuu intr-o iresponsabilitate profunda, cum bine a scos porumbelul pe gura in videoclipul de pe YouTube postat pe aceasta pagina, involuntar sau nu ( probabil nici subconstientul lui Falca nu-l mai suporta ! ).

   Prioritatea numarul unu a sa este imaginea de gigolo, care sa fie admirata si laudata de lume si Presa, desi in realitate faptele sale vorbesc de la sine, iar Aradul a ajuns o mare groapa de gunoi, care pute teribil de cum intri prin vama cu Ungaria. Bine ar fi ca aradenii sa isi puna neuronii la contributie si sa nu mai voteze la urmatoarele alegeri cu un asemenea clovn ridicol si infantil. 🙁

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.