miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Epic fail” pentru ședința de îndată organizată la Primăria Arad privind dezastrul gunoaielor | Video

  de Raluca Medeleanu | 27 aprilie 2018, 1:52 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  „Epic fail” – în traducere liberă „eșec de proporții” – sintagma folosită de internauți în memele care descriu situații mai mult decât penibile, se potrivește poate cel mai bine pentru a descrie ședința de îndată pe care au convocat-o mai mulți consilieri astăzi, la Primăria Arad. Anunțată presei cu 20 de minute înainte de începere, ședința Consiliului Local Municipal a eșuat lamentabil, întrucât a reușit să adune doar 8 consilieri.

  Problema gunoiului care a început să „înghită” orașul ar fi trebuit să fie discutată azi începând cu ora 13:00, însă în sală și-au făcut apariția consilierul independent Marin Lupaș, consilierul ALDE Ionel Ciupe, consilierii PSD – Cosmin Buruc, Gheorghe Săplăcan, Flavius Filip, Ilie Cheșa și Beniamin Vârcuș, dar și viceprimarul Aradului, Călin Bibarț. Asta din totalul de 23 de persoane care alcătuiesc Consiliul Local Municipal.

  „Întrucât nu se alcătuiește numărul necesar de participanți, ședința nu se poate desfășura în condiții legale” – cam asta a fost concluzia secretarului Lilioara Stepănescu, iar viceprimarul Bibarț a conchis că asta e, pleacă fiecare la treburile lui.

  „Și eu nu pot să spun ceva?”, a întrebat Marin Lupaș la microfon, cu dezamăgire și uimire în glas.

  „Nu”, a venit răspunsul.

  Între timp, astăzi e a patra zi când gunoaiele sunt încă în (și pe lângă) pubele, așteptând să fie ridicate.

  Arad. 2018. Oraș occidental. Cortina cade. Aplauze. Toată lumea acasă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.