miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Noi nu avem ciori vopsite, pe noi ne vopsesc ciorile. Cu rahat, sau cum i-o spune…

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2023, 5:53 PM | Știri Arad

  1

  Este doar o nouă încercare, una ca la maneliști, fără număr deja, de a încerca să mai atragem o dată atenția administrației locale că a devenit insuportabil să mai ne lăsăm mașinile în parcările din zona centrală a Aradului, cea dintre șinele de tramvai, vizavi de Libelula sau de Biserica Lutherană (Roșie).

  Dacă nu ai „norocul” să-ți cadă un rahat de cioară pe haine sau în punga cu covrigi de la Gigi, nu ai cum să scapi de a-ți vedea mașina plină de chestia aia moale și albicioasă pe care nu îți vine deloc să pui mâna.

  Se pot schimba șapte primari, deși nu avem noi nici norocul ăsta, și tot nu se va găsi o soluție de a le muta habitatul zburătoarelor care croncăne. Ultimul primar ales în funcție este pădurar de meserie, dar se pare că la oraș nu prea găsește soluții.

  Noi, oamenii de rând, sau de la rând, mai înjurăm printre dinți și ne rugăm să plouă ca să se mai ducă mizeria, dar a fost de-a dreptul hazliu să auzim pe cineva de la o instituție operativă a statului care ne-a spus că: „Atâta câcat (n.r. scuzați expresia dar chiar cităm persoana) de cioară am avut pe mașină că nici nu ne-am putut duce la o intervenție fără să oprim la o spălătorie self înainte. Chiar nu se poate face nimic cu ciorile astea?”

  Și cum nu e în sarcina noastră să îndepărtăm ciorile din centrul urbei, noi doar ne-am luat angajamentul că mai scriem o dată, nu credem că ultima dată, despre această problemă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Rahatul de cioara,sau al ciorilor,cum vreti,este de ani buni emblema Aradului,si daca ar fi sa legam subiectul de starea orasului,emblema se justifica,desi nu este vorba numai de administratia de azi….Dar in zilele noastre,mai mult ca oricand,incompetenta,indolenta si prostia se afla in poll position,si zau,nu stiu cum emblema ar putea fi modificata cu un detergent eficient.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.