Noi întreruperi temporare de curent electric în județ

  de Special Arad | 7 October 2020, 7:38 PM | Bârsa | Dezna | Știri Arad

  0

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță noi întreruperi temporare de curent electric în județ, dar asigură clienții că a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

  Furnizarea curentului electric va fi întreruptă luni, 12 octombrie, între orele 09:00 – 17:00 la Dezna, marţi, 13 octombrie, tot între orele 09:00 – 17:00 la Păiușeni și miercuri, 14 octombrie, în același interval orar, la Aldești, Voivodeni și Bârsa.

  Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, anunță compania într-un comunicat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.