Noi întreruperi de curent la Șeitin, trei zile la rând

  de Special Arad | 18 iunie 2020, 6:51 PM | Şeitin | Știri Arad

  0

  Zilele acestea, de marți până vineri (16 – 19 iunie), E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a oprit alimentarea curentului electric în localitatea Șeitin pentru reparaţii şi întreţinerea instalaţiilor şi reţelei electrice, operatorul însă a anunțat astăzi încă trei zile de întreruperi, programate pe săptămâna viitoare.

  Miercuri (24 iunie), Joi (25 iunie) și vineri (26 iunie), între orele 9:00 – 15:00, din nou se va sista temporar alimentarea curentului electric în localitate. Compania E-Distribuţie Banat nu a precizat cu exactitate străzile afectate în comunicatul remis Special Arad.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, anunță furnizorul în comunicat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.