Noi întreruperi de curent anunțate de E-Distribuție Banat în județul Arad

  de Special Arad | 22 March 2023, 6:38 PM | Știri Arad

  0

  E-Distribuție Banat anunță încă o serie de întreruperi de curent programate pentru săptămâna viitoare în județul Arad.

  „E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

  Întreruperi curent, marți, 28 martie:

  Între ora 09:00 și 15:00: Hontisor, Brazi, Secas, Mădrigești, Iacobini, Buceava, Șoimuș, Tălagiu, Budești, Dieci, Crocna, Ineu, str.Ion Creanga, Bradului(p).

  Între ora 12:00 și 17:00: Ineu, str, Republicii(p), Parcului.

  Întreruperi curent, miercuri, 29 martie:

  Între ora 09:00 și 17:00: Andrei Șaguna(p), Zimandu Nou (p).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.