Nivelul maxim de venit pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzire a fost modificat

  de Special Arad | 11 decembrie 2020, 10:15 AM | Știri Arad

  0

  S-au făcut modificări la nivelului maxim de venit pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor în sezonul rece noiembrie 2020 – martie 2021, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 208/2020 Așadar se modifică limita superioară a veniturilor până la care se acordă ajutoarele pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică și lemne, cărbuni și combustibili petrolieri la 800 lei. Astfel că, începand cu luna decembrie, au dreptul la acest ajutor si persoanele/familiile cu venituri cuprinse intre 750 respectiv 786 lei/persoana si 800 lei/persoană.

  Soluționarea cererilor se face în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 70/2011 cu modificările și completările ulterioare și a actelor normative care reglementează materia, iar ajutorul se acordă în funcție de data înregistrării solicitării, după cum urmează:
  • începând cu luna depunerii cererii pentru solicitările depuse până în data de 20 a lunii
  • începând cu luna următoare depunerii cererii pentru solicitările depuse după data de 20 a lunii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.