luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Niște minciuni!” Gyuszi Balint dezminte că jucătorii echipei UTA ar avea simptome de Covid 19

  de Lucian Dănilă | 15 ianuarie 2022, 9:07 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  ProSport a scris în această seară că nu mai puțin de șapte jucători din lotul celor de la UTA Arad au acuzat simptome pe care le prezintă persoanele infectate cu virusul Covid 19 după călătoria avută în compania delegației din Mediaș.

  În timpul acestei zile a apărut știrea că mai mulți jucători de la Gaz Metan ar fi contractat virusul, dar și această știre a fost dezmințită de antrenorul echipei din Mediaș, Ilie Poenaru.

  „Niște minciuni!”, așa a caracterizat Gyuszi Balint cele apărute în ProSport. Niciun jucător care a făcut parte din delegația echipei UTA în Antalya nu a acuzat simptome asemănătoare celor infectați cu coronavirus. „Nu este nimeni infectat. Nu am avut contact cu cei de la Mediaș chiar dacă am fost în același avion. I-am și văzut, toți se comportau normal în delegația celor de la Gaz Metan. de la noi nimeni nu a acuzat nimic”, spune Balint.

  UTA și Gaz Metan urmează să se întâlnească duminica viitoare pe arena „Francisc Neuman” în cadrul etapei a XXII-a din Liga 1, prima etapă de după pauza de iarnă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.