Nicu Covaci: „Mă bucur că bătrânii și-au luat catrafusele și s-au dus”

  de Special Arad | 27 May 2014, 11:05 AM | Monden | Muzică

  0

  Invitat la RockFM, frontmanul trupei Phoenix a povestit că, până a ajunge la formula actuală, 40 de muzicieni au trecut prin formația timișoreană.

  „Pentru a obține o anumită calitate, trebuie să fii sever cu tine însuți în primul rând. În al doilea rând, așa cum stau lucrurile, noi fiind o formație românească și neavând șansa să ne impunem pe plan internațional, cântând doar în România, eu nu pot să asigur existența membrilor formației” a explicat Covaci, adăugând că i-a sprijinit pe membrii trupei în proiectele lor personale.

  „Am un solist vocal nou, am un chitarist nou, am un violonist nou, am un toboșar nou. Intenția mea este ca acest Phoenix să meargă mai departe, să întinerească. Chiar mă bucur că bătrânii și-au luat catrafusele și s-au dus”, a declarat Nicu Covaci.

  Sursa: Yahoo! News / Libertatea

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.