luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Niciun rezultat în căutarea presupusului om mort în râul Mureș. Pompierii ISU au fost alertați de către un pescar

  de Special Arad | 29 mai 2018, 8:12 PM | Știri Arad

  1

  Marți, în jurul orei 19:30, un pescar din zona Bazei Sportive „Costructorul” a anunțat autoritățile că a văzut o persoană înecată pe Mureș. O echipă de intervenție ISU Arad și o echipă de la Ambulanță s-au deplasat de urgență în zona Hotelului Coandi, iar scafandrii au început de îndată căutarea cu barca al presupusului corp neînsuflețit pe porțiunea „Constructorul” – Podul Traian și în direcția cartierului Alfa. Deocamdată nu au găsit nimic, dar cercetările continuă.

  În momentul de față există posibilitatea să fie o alarmă falsă, deoarece au mai fost cazuri în care pompierii ISU au fost alertați de către un cetățean despre un corp neînsuflețit plutind pe râu, dar până la urmă a fost doar un buștean.

  Cu toate acestea, pompierii ISU au luat în serios căutarea, deoarece un copil din Bârzava, de exemplu, este dat dispărut de cinci zile.

  Update

  După ore de căutări, pompierii nu au reușit să găsească trupul pe care l-a observat un pescar ieri seară plutind pe râul Mureș. Dat fiind faptul că nu a fost semnalată nicio persoană dispărută și că în urma căutării, ISU nu a găsit nimic, se prea poate ca pescarul să fi văzut altceva pe care l-a interpretat în mod eronat ca fiind un om.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.