Nicio trupă locală la Moto Rock Pecica. Arădenii i-au taxat pe organizatori prin… neprezentare! (FOTO)

  de Doru Jidoi | 20 iulie 2015, 10:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Ajuns la cea de-a XI-a ediție, Festivalul Moto Rock – Pecica s-a derulat în perioada 20-21 iulie și a avut parte de o prezență… discretă.
  Black Diamond, Never Green, The Case, Sevi și Bronx au fost trupele invitate la festival… band-uri rock relativ obscure… sau, cel puțin, necunoscute publicului larg – fapt care a transformat sărbătoarea pecicană într-un eveniment „de nișă.” Aproximativ 200 de oameni au participat sâmbătă la eveniment (vineri, și mai puțini), acesta fiind, băgăm seama, răspunsul arădenilor la oferta organizatorilor…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.