Netflix promite un film nou în fiecare săptămână în 2021. Lista filmelor anunțate | VIDEO

  de - | 12 January 2021, 7:50 PM | Film | Naţional | Pop Culture

  0

  La început de an, Netflix promite că va prezenta filme noi în fiecare săptămână și a făcut publică lista cu peliculele care vor deveni disponibile pe platformă în 2021.

  „Netflix va surprinde cinefilii din întreaga lume cu producții de la regizori premiați precum Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The Hand of God) și Adam McKay (Don’t Look Up).

  Vă propunem un an plin cu filme ce aduc pe ecran multe dintre temele iubite de abonații Netflix: zombi (Army of the Dead), cowboys (The Harder They Fall, Concrete Cowboy) și povești de iubire din liceu (aici includem finalurile trilogiilor To All the Boys și The Kissing Booth).

  Readucem în atenție filmele de groază cu adolescenți (trilogia Fear Street, There’s Someone Inside Your House), adaptăm romane apreciate în filme (The Woman in the Window, Munich, The Last Letter from Your Lover), aducem mai multe producții blockbuster pline de adrenalină (Red Notice, Sweet Girl, Kate) și, nu în ultimul rând, oferim familiei motive pentru a se bucura de filmele urmărite împreună (YES DAY, Back to the Outback, Finding ‘Ohana)”, se arată într-un comunicat transmis Europa FM.

  Lista filmelor care apar în 2021:

  8 Rue de l’Humanité

  Șapte familii locuiesc în clădirea de apartamente de la 8, Rue de l’Humanite din Paris – și nu au apucat să plece din oraș la sosirea coronavirusului. Trei luni de viață în carantină vor dezvălui ce e mai bun și mai rău în acești vecini.

  A Boy Called Christmas

  Un tânăr obișnuit, numit Nikolas, pleacă într-o aventură extraordinară în nordul înzăpezit în căutarea tatălui său, care se află într-o expediție pentru a descoperi satul mitic al elfilor Elfhelm. Alături de un ren încăpățânat numit Blitzen și un șoarece de companie loial, Nikolas își întâlnește curând destinul în această poveste magică, comică și atrăgătoare, care dovedește că nimic nu este imposibil.

  A Castle for Christmas

  Cunoscuta autoare americană, Sophie, călătorește în Scoția și descoperă că își dorește să cumpere un castel, însă proprietarul arogant, Myles (un duce scoțian), este reticent să vândă unui străin. În încercarea de a ajunge la un compromis, cei doi se contrazic constant, însă ajung să se descopere pe parcurs.

  Afterlife of the Party

  Justice, o tânără sociabilă, experimentează cea mai mare problemă posibilă… moare în săptămâna aniversării ei. Spre surprinderea ei, primește o a doua șansă pentru a îndrepta greșelile de pe pământ prin reconectarea cu cei pe care îi iubește și, cel mai important, să dovedească faptul că merită să intre în camera VIP din ceruri.

  Army of the Dead

  În urma unei invazii de zombi din Las Vegas, un grup de mercenari face pariul final, aventurându-se în zona de carantină pentru cel mai mare jaf încercat vreodată.

  Awake

  După ce un eveniment global distruge brusc obiectele electronice și elimină capacitatea omenirii de a dormi, haosul începe să consume lumea. Jill, un fost soldat cu un trecut tulburat, poate deține cheia sub forma propriei sale fiice. Întrebarea este: poate Jill să îi dea viață fiicei sale în siguranță și să salveze lumea înainte ca ea însăși să-și piardă mințile?

  A Week Away

  Adolescentul cu probleme Will Hawkins (Kevin Quinn) a avut un incident cu legea care l-a condus la o răscruce în viață: ori merge la școala de corecție, ori merge într-o tabără de vară creștină. Deși la început se simte ca un pește pe uscat, Will își deschide în cele din urmă sufletul, descoperă dragostea alături de una din rezidentele obișnuite ale acestei tabere (Bailee Madison), precum și un sens al apartenenței în locul în care se aștepta cel mai puțin.

  A Winter’s Tale from Shaun the Sheep

  În această ediție specială de 30 de minute, cele mai iubite vedete oi din lume interpretează rolurile principale în această poveste de iarnă. Emoția sezonieră a lui Shaun se transformă în consternare atunci când un raid la fermă pentru a obține ciorapi mai mari pentru Stol duce din greșeală la dispariția lui Timmy. Poate Shaun să-l recupereze pe Timmy înainte de a deveni cadoul altcuiva? Pregătește-te pentru o aventură „Santastic” pe măsură ce toată lumea învață adevărata valoare a Crăciunului!

  Back to the Outback

  Sătule să stea închise într-un acvariu pentru reptile în care oamenii le privesc ca pe niște monștri, un grup pestriț format din unele dintre cele mai periculoase creaturi din Australia născocește un plan pentru o evadare îndrăzneață din grădina zoologică. Reptilele vor să se întoarcă în sălbăticie, într-un spațiu în care să se integreze și să nu mai fie judecate pentru solzii și colții lor. Grupul este condus de șerpoaica veninoasă Maddie (Isla Fisher), care are o inimă de aur și care face echipă cu șopârla spinoasă Zoe (Miranda Tapsell), un păianjen păros pe nume Frank (Guy Pearce) îndrăgostit fără speranță și cu sensibilul scorpion Nigel (Angus Imrie). Dușmanul lor, un ursuleț koala drăguț, dar enervant, pe nume Pretty Boy (Tim Minchin), li se alătură pe neașteptate, iar Maddie și gașca ei nu au de ales și trebuie să-l ia și pe el. Cu toții pornesc într-o călătorie amuzantă și captivantă prin Australia, urmăriți de Chaz (Eric Bana), îngrijitorul de la grădina zoologică, și de mini-copia sa fidelă și dornică de aventuri (Diesel Cash La Torraca). Regizat de Clare Knight și Harry Cripps și cu vocile lui Rachel House, Keith Urban, Celeste Barber, Wayne Knight, Lachlan Ross Power și Jacki Weaver, BACK TO THE OUTBACK este un film de animație și aventuri care demonstrează că dacă o ființă este diferită, nu înseamnă neapărat că este și lipsită de frumusețe.

  Bad Trip

  De la producătorul Jackass and Bad Grandpa, această comedie cu camera ascunsă îi urmărește pe cei mai buni prieteni în timp ce pleacă într-o excursie plină de farse amuzante și inventive. Bad Trip îi are în rolurile principale pe Eric André, Lil Rel Howery, Tiffany Haddish și Michaela Conlin. Filmul este regizat de Kitao Sakurai, de la creatorii Dan Curry, Kitao Sakurai și André – și produs de André, Jeff Tremaine, David Bernad și Ruben Fleischer.

  Beauty

  O tânără talentată de culoare se luptă să-și mențină vocea și identitatea după ce primește  un contract de înregistrare profitabil, declanșând o luptă acerbă între familia ei, casa de producție și cel mai apropiat prieten pentru a stabili cine o va ghida în timp ce urmează călătoria pentru a deveni stea.

  Blonde

  Bazat pe un roman bestseller al autoarei Joyce Carol Oates, de cinci ori finalistă a Premiului Pulitzer, BLONDE este povestea privată reimaginată cu îndrăzneală a celui mai faimos sex-simbol din lume, Marilyn Monroe. Filmul este un portret fictiv al modelului, actriței și cântăreței din anii 50 și 60, povestit prin filtrul modern al culturii celebrităților.

  Blood Red Sky

  O femeie cu o boală misterioasă este forțată să acționeze atunci când un grup de teroriști încearcă să deturneze un zbor de noapte transatlantic. Pentru a-și proteja fiul, va trebui să dezvăluie un secret întunecat și să dezlănțuie monstrul interior pe care a luptat să-l ascundă.

  Bombay Rose

  Scăpată dintr-o căsătorie aranjată, încheiată când era minoră, o tânără dansatoare care trăiește pe străzile din Bombay trebuie să aleagă între a-și hrăni familia sau a-și trăi iubirea alături de un băiat ajuns orfan în urma unor incidente armate. Animate cadru cu cadru și întrepătrunse delicat cu acorduri muzicale, cele trei povești despre iubirea imposibilă sunt reunite de un trandafir roșu. Iubirea dintre o fată hindusă și un băiat musulman. Iubirea dintre două femei. Iubirea unui întreg oraș pentru vedetele sale de la Bollywood. Bazat pe fapte reale, acest film animat explorează societatea nemiloasă a marelui oraș, în care iubirea și viața aclamate pe marile ecrane sunt zdrobite de realitatea străzilor.

  Bruised

  Debutul regizoral a lui Halle Berry urmărește o fostă luptătoare de MMA care se zbate pentru a recăpăta custodia fiului său și pentru a-și relua cariera sportivă.

  Concrete Cowboy

  În timp ce își petrece vara în nordul Philadelphiei, un adolescent cu probleme este prins între o viață de infractor și vibranta subcultură de cowboy urban a tatălui său înstrăinat.

  Don’t Look Up

  Don’t Look Up spune povestea a doi astronomi, care trebuie să meargă într-un gigantic turneu media pentru a avertiza omenirea despre o cometă care se va apropia și care va distruge planeta Pământ.

  Double Dad

  La 18 ani, Vicenza este o tânără matură, care a trăit toată viața într-o comunitate hippie, în deplină armonie, cu excepția unui singur lucru: nu știe cine este tatăl ei. Când mama ei pleacă într-o călătorie în India, Vicenza consideră că aceasta este șansa ei de a se strecura în lumea reală, în speranța că își va găsi tatăl, dar, până la urmă, descoperă că există doi tați!

  Escape from Spiderhead

  În viitorul apropiat, doi tineri condamnați se luptă cu trecutul lor într-o facilitate condusă de un vizionar strălucit, care experimentează pe deținuți droguri care modifică emoțiile.

  Fear Street Trilogy

  În 1994, un grup de adolescenți descoperă că evenimentele terifiante care le-au bântuit orașul de generații pot fi conectate între ele— și că ei ar putea fi următoarele ținte. Adaptată după cel mai bine vândut serial de groază al lui R.L. Stine, trilogia urmărește coșmarul prin istoria sinistră din Shadyside.

  Fever Dream

  O femeie pe nume Amanda zace lovită, departe de casă. Un tânăr pe nume David îi pune întrebări, încercând să o facă să-și amintească. Nu este mama lui, el nu este fiul ei. Pe măsură ce timpul i se scurge, el o ajută să descopere o poveste puternică, obsedantă, de gelozie obsesivă, un pericol invizibil și puterea dragostei unei mame pentru copilul ei.

  Finding ‘Ohana (29 ianuarie)

  O vară în atmosfera rurală de pe insula Oahu ia o întorsătură interesantă pentru doi frați crescuți în Brooklyn atunci când un jurnal despre o comoară demult uitată îi poartă într-o aventură extraordinară, cu prieteni noi și îi face să reia legătura cu originile lor din Hawaii.

  Fuimos Canciones

  Bazat pe cel mai bine vândut serial în două părți al lui Elísabet Benavent, FUIMOS CANCIONES, spune povestea lui Maca, care în cele din urmă a reușit să acționeze. Ei bine, aproape. Dar când Leo, bărbatul care i-a rupt inima în bucăți, reapare, va avea nevoie de toate sfaturile pe care le poate primi de la cei mai buni prieteni ai săi, Adriana și Jime. Dacă viața lor amoroasă ar fi fost mai puțin complicată…

  I Care A Lot (19 februarie)

  Cu o siguranță de sine tăioasă, pe care o afișează cu dârzenie, Marla Grayson este tutore legal, numit de tribunal, pentru zeci de bătrâni internați la azil, ale căror bunuri le confiscă și pe care-i escrochează subtil, prin mijloace dubioase, dar legale. Marla și partenera sa de afaceri și iubită, Fran, recurg la o escrocherie bine pusă la punct, care o vizează pe ultima lor „victimă”, Jennifer Peterson, o pensionară bogată, fără niciun moștenitor sau rudă în viață. Dar, atunci când se adeverește că ținta lor ascunde un secret la fel de murdar și conexiuni cu un gangster instabil, Marla este obligată să-și măsoare forțele într-un joc pe care-l pot juca doar prădătorii, care nu este nici cinstit, nici după reguli.

  Intrusion

  Când un soț și o soție se mută într-un orășel mic, o invazie a casei o lasă pe soție traumatizată, suspectând că cei din jurul ei ar putea să nu fie ceea ce par.

  Kate

  După ce este otrăvită ireversibil, un agent criminal nemilos are mai puțin de 24 de ore pentru a se răzbuna pe dușmanii săi. În acest proces, formează o legătură neașteptată cu fiica uneia dintre victimele sale din trecut.

  Love Hard

  O fată din LA ghinionistă în dragoste se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est printr-o aplicație de întâlniri și decide să-l surprindă de Crăciun, doar pentru a descoperi că a fost păcălită. Iar tipul care a înșelat-o se oferă să o ajute DACĂ ea se preface că este iubita lui pentru sărbători.

  Malcolm & Marie (5 februarie)

  Sam Levinson face echipă cu Zendaya și John David Washington în această dramă romantică în care un cineast  (Washington) și iubita lui (Zendaya) se întorc acasă după premiera festivă a unui film, așteptându-se la apreciere din partea criticilor și succes din punct de vedere financiar.  Însă seara ia o întorsătură neașteptată în timp ce revelațiile legate relația lor încep să iasă la suprafață, punând la încercare puterea dragostei lor.  Colaborând cu cineastul Marcell Rev, Levinson creează un film extrem de original, acesta fiind un tribut adus marilor iubiri de la Hollywood și, totodată, o expresie emoționantă a încrederii în viitorul cinematografiei.

  Monster

  Monster spune povestea lui Steve Harmon (Kelvin Harrison, Jr.), un student de onoare în vârstă de șaptesprezece ani, a cărui lume se prăbușește când este acuzat de crimă. Filmul urmează călătoria dramatică a unui student inteligent și simpatic din Harlem care urmează un liceu de elită printr-o bătălie juridică complexă care l-ar putea face să-și petreacă restul vieții în închisoare.

  Moxie (3 martie)

  Sătulă de status quo-ul sexist și toxic la liceul ei, o tânără timidă de 16 ani își găsește inspirația din trecutul rebel al mamei sale și publică în mod anonim un ziar care provoacă o revoluție în școală, care stârnește furie.

  Munich

  Bazat pe bestsellerul internațional de Robert Harris. Este toamna anului 1938, iar Europa se află în pragul războiului. Adolf Hitler se pregătește să invadeze Cehoslovacia și guvernul lui Neville Chamberlain caută disperat o soluție pașnică. Odată cu creșterea presiunii, Hugh Legat, funcționar public britanic, și Paul von Hartmann, diplomat german, călătoresc la München pentru Conferința de urgență. Pe măsură ce încep negocierile, cei doi vechi prieteni se află în centrul unei rețele de subterfugii politice și de un pericol foarte real. Se poate evita războiul și, dacă da, cu ce preț?

  Nightbooks

  Când Alex (Winslow Fegley), un băiat obsedat de povești înfricoșătoare, este închis de o tânără vrăjitoare rea (Krysten Ritter) în apartamentul ei contemporan din New York, o întâlnește pe Yasmin (Lydia Jewett), care este și ea captivă acolo, și află că trebuie să spună o nouă poveste înfricoșătoare în fiecare seară pentru a rămâne în viață.

  Night Teeth

  Un tânăr șofer preia două femei misterioase pentru o noapte de petreceri în L.A. Dar când pasagerii săi dezvăluie adevărata lor natură — și o lume interlopă periculoasă care se ascunde în umbră — trebuie să lupte pentru a rămâne în viață.

  No One Gets Out Alive

  Ambar este o imigrantă în căutarea visului american, dar când este forțată să ia o cameră într-o pensiune, se regăsește într-un coșmar din care nu poate scăpa.

  O2

  O tânără femeie se trezește într-o unitate de crioterapie medicală. Nu-și amintește cine este sau cum a ajuns sechestrată într-o cutie cât un sicriu. În timp ce rămâne fără oxigen, trebuie să își reconstruiască memoria pentru a găsi o cale de ieșire din acest coșmar.

  Outside the Wire (15 ianuarie)

  Acțiunea se desfășoară în viitor, iar Harp (Damson Idris), un pilot de drone, este trimis într-o zonă militarizată mortală, unde se trezește lucrând pentru Leo (Anthony Mackie), un android care are sarcina de a localiza un dispozitiv apocaliptic înainte ca acesta să fie găsit de insurgenți.

  Penguin Bloom (27 ianuarie)

  Samantha Bloom (Naomi Watts), soțul ei pe nume Cameron (Andrew Lincoln) și cei trei fii ai lor pleacă din Australia pentru a-și petrece vacanța în Thailanda. În timp ce admiră o priveliște, Sam are un accident și își fracturează coloana vertebrală. Paralizată de la piept în jos, Sam ajunge să nu se mai recunoască pe sine, căzând într-o depresie. După un timp, copiii ei găsesc și aduc acasă un pui de coțofană rănit. Privind cu ezitare pasărea botezată de copii „Pinguinul”, Sam ajunge să se apropie de cel mai proaspăt membru al familiei și începe un proces de vindecare emoțională care îi surprinde pe soțul, pe fiii și pe mama ei (actrița nominalizată la Oscar Jacki Weaver), dar și pe însăși. Penguin Bloom spune uluitoarea poveste adevărată a renașterii, având în centru o femeie a cărei viață părea distrusă și care își regăsește speranța și sensul.

  Pieces of Woman (7 ianuarie)

  După o naștere tragică acasă, o femeie izolată de partenerul și de familia ei printr-o adâncă odisee creată de durere se luptă cu urmările emoționale profunde.

  Red Notice

  O notificare roșie emisă de Interpol reprezintă o alertă globală pentru a vâna și captura cele mai căutate persoane din lume. Dar când un hoț îndrăzneț reunește cel mai important profiler al FBI (Johnson) și doi criminali rivali (Gadot, Reynolds), nu se știe ce se va întâmpla.

  Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

  Adolescentele țestoase ninja mutante se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, când un străin misterios ajunge din viitor cu un avertisment cumplit. Leo este nevoit să se ridice și să-și conducă frații, Raph, Donnie și Mikey într-o luptă pentru a salva lumea de o specie extraterestră terifiantă … Krang!

  Robin Robin

  Un musical stop-motion de vacanță de la Aardman. Când oul se rostogolește într-o groapă de gunoi, Robin este crescut de o familie iubitoare de șoareci. Pe măsură ce crește, diferențele devin din ce în ce mai evidente. Robin pune la cale un jaf pentru a demonstra familiei că poate fi un șoarece foarte bun – dar ajunge să descopere cine este cu adevărat.

  Skater Girl

  Prerna, o adolescentă care crește în India rurală, ajunge la o vârstă când începe să practice skateboarding. Drept urmare, ea trebuie să lupte pentru a-și urma visurile și pentru a concura la campionatul național.

  Stowaway

  Într-o misiune către Marte, un pasager întâmplător (Anderson) provoacă accidental daune grave sistemelor de susținere ale navei spațiale. Confruntându-se cu resursele în scădere și cu un rezultat potențial sumbru, un cercetător medical (Kendrick) apare ca singura voce contrară împotriva logicii comandantului ei (Collette) și a biologului navei (Kim).

  Sweet Girl

  Un soț devastat promite să aducă dreptate persoanelor responsabile de moartea soției sale, protejând în același timp singura familie care i-a rămas, fiica sa.

  The Dig (29 ianuarie)

  În timp ce Al Doilea Război Mondial bate la ușă, o văduvă bogată angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpături la mormintele de pe proprietatea ei. Cei doi fac o descoperire istorică, ecourile evenimentelor din trecutul Angliei rezonând cu elemente legate de viitorul incert al țării‎.

  The Guilty

  Filmul se desfășoară pe parcursul unei singure dimineți, acțiunea având loc într-un centrul de preluare a apelurilor de urgență. Operatorul de apeluri, Joe Bayler (Gyllenhaal), încearcă să salveze un apelant aflat în mare pericol – dar în curând descoperă că nimic nu este așa cum pare, iar să înfrunte adevărul este singura ieșire.

  The Hand of God

  Tema filmului este secretă, dar Paolo Sorrentino spune: „The Hand of God reprezintă pentru prima dată în cariera mea un film intim și personal, un roman de formare în același timp ușor și dureros”.

  The Harder They Fall

  În acest western, haiducul Nat Love (Jonathan Majors) descoperă că inamicul său, Rufus Buck (Idris Elba), este eliberat din închisoare, așa că își reunește banda pentru a-l urmări pe Rufus, cu scopul de a se răzbuna.

  The Kissing Booth 3

  Este ultima vară de dinaintea plecării lui Elle (Joey King) la facultate și ea ascunde un secret: a fost admisă atât la Harvard, unde învață deja iubitul ei, Noah (Jacob Elordi), cât și la Berkeley, unde va merge cel mai bun prieten al ei, Lee (Joel Courtney). Ce cale va alege Elle?

  The Last Letter from Your Lover

  Două povești din prezent și trecut care se întrepătrund, THE LAST LETTER FROM YOUR LOVER o urmărește pe Ellie Haworth (Felicity Jones), o jurnalistă ambițioasă care descoperă o serie de scrisori secrete de dragoste din 1965 și se hotărăște să rezolve misterul aventurii interzise din centrul lor. Pe măsură ce descoperă povestea din spate, Jennifer Stirling (Shailene Woodley), soția unui industriaș bogat, și Anthony O’Hare (Callum Turner), jurnalist din domeniul financiar însărcinat să îi urmărească activitatea acestuia, o poveste de dragoste proprie a lui Ellie începe să se desfășoare prin intermediul unui serios și îndrăgit arhivist (Nabhaan Rizwan) care o ajută să găsească mai multe scrisori. Bazat pe romanul lui JoJo Moyes și regizat de Augustine Frizell.

  The Last Mercenary

  Un misterios fost agent al serviciilor secrete trebuie să se întoarcă de urgență în Franța, când fiul său înstrăinat este acuzat pe nedrept de trafic de arme și de droguri de către guvern, în urma unei gafe a unui birocrat cu exces de zel și a unei operațiuni mafiote.

  The Loud House Movie

  Cea mai cunoscută familie de la televizor merge în cea mai mare vacanță Loud organizată vreodată! Aventura urmărește familia Loud până în Scoția, unde descoperă că sunt descendenți ai regalității scoțiene. Familia se răsfață rapid cu un stil de viață opulent, când descoperă că locuința lor strămoșească este un castel.

  The Power of the Dog

  Bogații frați din Montana, Phil (Cumberbatch) și George Burbank (Plemons), reprezintă două fațete ale aceleiași monede. Phil este grațios, strălucitor și crud, iar George este solid, hotărât și blând. Împreună sunt proprietari ai celei mai mari ferme din valea Montanei. Este un loc în care bărbații sunt bărbați, unde modernizarea rapidă a secolului XX este ținută la distanță și unde este venerată figura lui Bronco Henry, cel mai mare cowboy pe care Phil l-a cunoscut vreodată. Când George se căsătorește în secret cu o văduvă din oraș, Rose (Dunst), Phil, șocat și supărat, pornește un război sadic, implacabil, pentru a o distruge în întregime folosindu-l pe fiul ei efeminat, Peter, ca pion.

  The Princess Switch 3

  Când  o relicvă neprețuită este furată, regina Margaret și prințesa Stacy solicită ajutorul verișoarei îndrăznețe a lui Margaret, Fiona, căreia i se alătură unui bărbat misterios din trecutul ei pentru a o recupera… reaprinzând scânteile unei iubiri tentante de Crăciun și rezultând într-un schimb foarte neașteptat.

  There’s Someone Inside Your House

  Makani Young s-a mutat din Hawaii într-un oraș mic și liniștit din Nebraska, pentru a locui cu bunica ei și pentru a termina liceul. Pe măsură ce începe numărătoarea inversă până la absolvire, colegii ei sunt urmăriți de un ucigaș care intenționează să le expună cele mai întunecate secrete, terorizând victimele în timp ce poartă o mască asemănătoare chipului lor. Cu un trecut misterios, Makani și prietenii ei trebuie să descopere identitatea criminalului înainte de a deveni ei înșiși victime. THERE’S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE  se bazează pe cel mai bine vândut roman din topul New York Times, scris de Stephanie Perkins și adaptat pentru ecran de Henry Gayden (Shazam!), în regia lui Patrick Brice (Creep) și produs de Atomic Monster de James Wan (The Conjuring) și Shawn Levy’s 21 Laps (Stranger Things).

  The Starling

  În înduioșătoarea comedie dramatică THE STARLING, după ce un cuplu căsătorit întâmpină un obstacol, Jack se îndepărtează pentru a putea face față durerii, în timp ce Lilly rămâne în lumea „reală”, tratându-și propria vinovăție și ducând o luptă interioară paralizantă pentru a trăi cu un secret întunecat. De parcă necazurile lui Lilly nu ar fi fost destul de mari, o pasăre care s-a cuibărit în curtea din spate începe să o hărțuiască și să o atace. Acest graur ajunge să reprezinte toate problemele lui Lilly și devine obsedată în mod comic de uciderea lui. Lilly găsește în cele din urmă îndrumarea lui Larry, un psiholog ciudat, devenit medic veterinar, cu un trecut tulburat. Cei doi formează o prietenie unică și puțin probabilă, deoarece fiecare îl ajută pe celălalt să exploreze, să recunoască și să se confrunte cu propriile problemele.

  The Swarm

  Virginie locuiește la o fermă cu copiii ei, Laura (15) și Gaston (7), și crește lăcuste pe post de cultură bogată în proteine. Viața este grea: îngrijorările legate de bani și problemele se acumulează, tensiunile cu copiii și vecinii ei se înmulțesc. Dar totul se schimbă când descoperă că lăcustele au o apetență pentru sânge.

  The White Tiger (22 ianuarie)

  Balram Halwai (Adarsh Gourav) povestește cu mult umor despre propria sa evoluție extraordinară de la biet sătean sărac la antreprenor de succes în India modernă. Șiret și ambițios, tânărul erou reușește să devină șoferul lui Ashok (Rajkummar Rao) și al lui Pinky (Priyanka Chopra Jonas), care tocmai au revenit din America. Pe Balram societatea l-a învățat un singur lucru, și anume să fie un bun servitor, așa că tânărul se străduiește să devină indispensabil bogaților săi stăpâni. După o noapte întreagă plină de trădări, Balram își dă seama cât de corupți pot fi și până unde pot să meargă aceștia pentru a se salva, distrugându-l pe el. Pe punctul de a pierde totul, tânărul se revoltă împotriva unui sistem nedrept și devine un nou tip de conducător. Bazat pe un bestseller New York Times, distins în 2008 cu premiul Man Booker.

  The Woman in the Window

  O femeie care suferă de agorafobie și locuiește singură în New York începe să-i spioneze pe noii vecini, doar pentru a asista la un act tulburător de violență.

  Things Heard and Seen

  Un cuplu din Manhattan se mută într-un sătuc istoric din Valea Hudson și descoperă că mariajul lor are un întuneric sinistru, care rivalizează cu istoria noii lor case. Bazat pe romanul de Elizabeth Brundange.

  Thunder Force

  Într-o lume în care răufăcătorii sunt banali, cei mai buni prieteni din copilărie se reunesc după ce unul concepe un tratament care le oferă puteri prin care să își protejeze orașul.

  tick, tick…BOOM!

  Cu acțiunea în 1990, tick, tick…BOOM! spune povestea lui Jon, un compozitor de teatru aspirant care este ospătar în New York în timp ce scrie Superbia – despre care speră să fie următorul mare musical american și, în cele din urmă, care să-l ajute să dea lovitura. Jon simte, de asemenea, presiunea iubitei sale, Susan, care s-a săturat să-și pună viața în așteptare pentru aspirațiile lui Jon. Între timp, cel mai bun prieten și colegul său de cameră, Michael, a renunțat la aspirațiile sale creative pentru o slujbă de publicitate cu salariu mare pe Madison Avenue și este pe cale să se mute. Pe măsură ce Jon se apropie de împlinirea a 30 de ani, este cuprins de anxietate – întrebându-se dacă visul său își merită costul.

  To All The Boys: Always and Forever

  Pe măsură ce Lara Jean Covey se pregătește pentru sfârșitul liceului și pentru începutul maturității, o serie de călătorii care îi schimbă viața o determină să se gândească încă o dată la cum va arăta viața cu familia, prietenii și Peter după absolvire.

  Trollhunters: Rise of the Titans

  După evenimentele din trilogia Povești din Arcadia, eroii din Arcadia trebuie să se unească pentru a proteja omenirea de maleficul Ordin Arcan. Acesta folosește incontrolabila magie neagră pentru a invoca titani din vremuri străvechi, ce amenință să distrugă lumea.

  Film neintitulat, în regia lui Alexandre Moratto

  Pentru a oferi o viață mai bună familiei la țară, Mateus, în vârstă de 18 ani, acceptă un loc de muncă la o groapă de gunoi din São Paulo pentru noul său șef Luca. Dar când el și câțiva alți băieți vor fi prinși în lumea periculoasă a sclaviei contemporane, Mateus va fi forțat să decidă între a lucra pentru omul pe care l-a înrobit sau a risca viitorul lui și al familiei sale.

  Film neintitulat, de Graham King

  Eliberată din închisoare după ce a executat o pedeapsă pentru o crimă violentă, Ruth Slater (Bullock) reintră într-o societate care refuză să-i ierte trecutul. Judecată sever de cei din locul pe care l-a considerat cândva acasă, singura ei speranță de achitare este găsirea surorii mai mici înstrăinate pe care a fost forțată să o lase în urmă.

  Film neintitulat, de Alicia Keys Rom-Com

  O comedie romantică despre o  starletă pop aspirantă, Erica, care ajunge pe post de entertainer la nunta fostului ei logodnic. Acest lucru se întâmplă  după ce a acceptat cu reticență un concert într-o stațiune luxoasă din insulă, în urma unei crize în cariera muzicală. Ea încearcă să păstreze secretul relației lor din trecut față de viitoarea lui mireasă Beverly, dar Erica își redescoperă sentimentele față de fostul ei, Jason, în ciuda încercărilor fratelui său, Caleb, de a-i împiedica să se îndrăgostească. În această poveste romantică caldă și amuzantă, care explorează legăturile dintre dragoste și familie, întrebarea este dacă Erica va cânta la nunta lui Beverly – sau a ei?

  Wish Dragon

  Din, un student din clasa muncitoare cu visuri mari, dar mijloace puține, și Long, un dragon cinic, dar atotputernic, capabil să îndeplinească dorințe, pornesc într-o aventură hilară prin Shanghaiul modern în căutarea prietenului din copilărie de mult pierdut al lui Din, Lina. Călătoria lor îi obligă să răspundă la unele dintre cele mai mari întrebări ale vieții – pentru că atunci când îți poți dori orice, trebuie să te hotărăști ce contează cu adevărat.

  YES DAY (12 martie)

  Obișnuiți să spună tot timpul NU copiilor și colegilor de serviciu, Allison și Carlos decid să le ofere celor trei copii ai lor o zi de DA, în care, timp de 24 de ore, copiii stabilesc regulile. Nici prin gând nu le-a trecut că vor avea parte de aventuri uimitoare prin Los Angeles, iar asta îi va uni mai mult decât oricând.

  Sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.