Netflix majorează prețul la abonamente! Datoriile sunt imense

  de - | 7 April 2019, 12:18 PM | Naţional | Pop Culture

  0

  Netflix pregătește o nouă lovitură pentru abonații săi. Cei care care utilizează serviciile oferite de Netflix sunt pe cale să achite o factură mai mare. Serviciul de streaming a trimis mailuri abonaților din SUA prin care îi anunța de creșterea prețurilor.

  Potrivit CNN, prețurile în State vor crește cu 1 dolar sau 2, ceea ce înseamnă că abonamentul de bază va trece de la 8 la 9 dolari, cel standard de la 11 la 13, iar cel premium de la 14 la 16 dolari, scrie evz.ro.

  Netflix a anunțat aceste scumpiri încă de la începutul anului curent. Este cea mai mare creștere dată vreodată de NETFLIX care a anunțat că noul serviciul de abonament va intra în vigoare imediat. Cauza? Datoriile imense pe care le are.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.