„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XVI: Putem trece și noi pe lângă tine?

  de Mihai Todoca | 9 August 2018, 12:38 PM | Strada

  0

  (foto: facebook Radar Arad)

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate. Este și cazul întâmplării la care facem referire în acest articol.

  Azi, pe Calea timișorii trotuarul a fost blocat de un BMW seria X cu numere de Bistrița Năsăud. Suntem convinși că legea nu îi permite nici în acel județ să parcheze în modul acesta, dar nu știm dacă la fel procedează și acolo. Indiferență totală și lipsă de respect. Atât ne-a putut demonstra acest șofer/șoferiță.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.