Au început înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

  de Special Arad | 7 iulie 2020, 1:49 PM | Educaţie

  0

  Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a început înscrierea la facultăți. Cei interesați sunt așteptați la sediul de pe ‪Bd. Revoluției nr. 72‬, (vis-a-vis de Primăria Arad), de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00. Înscrierile se fac chiar și în weekend, atât sâmbătă cât și duminică, între orele 9:00 și 13:00.

  „Te așteptăm la sediul nostru, să faci primul pas spre cariera pe care o visezi! Alege una din cele 9 facultăți, cea care ți se potrivește, și aplică pentru un loc bugetar sau cu taxă”, spun reprezentanții UAV Arad.

  Cei care doresc să se înscrie online o pot face pe site-ul www.uav.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.