sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dosar penal pentru un nădlăcan care nu a fost găsit acasă, deși se afla în izolare

  de Special Arad | 1 aprilie 2020, 12:30 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au întocmit la data de 31.03.2020 un dosar de urmărire penală urmare faptului că în data de 31.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul IPJ Arad –Poliţia Orașului NĂDLAC s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană aflată în izolare la domiciliu, nu se afla în locuinţa declarată la intrarea în ţară ca fiind adresa în care se va izola la domiciliu, persoana fiind revenită din Germania.

  În cauză a fost dispusă de către organele de cercetare penală începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin.1 C.P.

  Urmărirea penală continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

  Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.