Ne vedem joi, la WYSIWYG! (What You See Is What You Get)

  de [email protected] | 22 aprilie 2019, 12:29 PM | Cultură

  0

  Într-o nouă ediție a seriei de evenimente „Ne vedem joi”, kinema ikon prezintă experimentul video „WYSIWYG (What You See Is What You Get)”, semnat de Iulian Leonard. Proiecția va avea loc în sala mică a cinematografului Arta (la etaj), joi, 25 aprilie, de la ora 20. Intrarea va fi liberă.

  „WYSIWYG (What You See Is What You Get)” este alcătuit din metaimagini axate pe spațiul public și pe ideea de colaj. Sacadările și soundtrack-ul se completează reciproc, dând naștere unor teme centrale cronologice. Lumea prezentată este pe cât de reală (haotică), pe atât de surprinzătoare (cosmosul triumfând asupra aparențelor).

  Fundalul sonor al filmulețelor realizate de Iulian Leonard a fost asigurat de artistul Monocore.

  „Ne vedem joi” este un proiect susținut de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu kinema ikon. În ultimele seri de joi din fiecare lună, până la sfârșitul anului, Kinema Ikon prezintă o proiecție sau o instalație inedită în sala mică a cinematografului Arta. Mai multe informații și programul complet, aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.