Ne putem deschide firmă fără niciun cost, indiferent de vârstă!

  de Special Arad | 16 June 2014, 10:01 AM | Business | Recomandările editorilor

  0

  Miercuri 11 iunie, cu 278 de voturi pentru și 34 de abțineri a fost votată în Camera Deputaților legea întreprinzatorului debutant care dă posibilitatea fiecărui român să își deschidă o firmă fără niciun cost.

  Orice român, indiferent de vârstă, care nu a mai avut o afacere și dorește să își deschidă propria microintreprindere o poate face începând de astăzi în mod gratuit, conform OUG 6/ 2011 cu modificările și completările ulterioare, scrie cititulnudoare.ro.

  „Am eliminat restricția de vârstă pentru întreprinzătorii debutanți. Încurajarea întreprinzatorilor autohtoni este nu numai o promisiune ci și o datorie a actualei guvernări, un mijloc direct de susținere a dezvoltării economiei”, a declarat Florin Nicolae Jianu, ministru pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, citează cititulnudoare.ro.

  Până acum doar tineriii cu vârsta până în 35 de ani puteau beneficia de facilitățile acordate de Ordonanța de Urgență nr. 6/2011.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.