Ne putem deschide firmă fără niciun cost, indiferent de vârstă!

  de Special Arad | 16 iunie 2014, 10:01 AM | Business | Recomandările editorilor

  0

  Miercuri 11 iunie, cu 278 de voturi pentru și 34 de abțineri a fost votată în Camera Deputaților legea întreprinzatorului debutant care dă posibilitatea fiecărui român să își deschidă o firmă fără niciun cost.

  Orice român, indiferent de vârstă, care nu a mai avut o afacere și dorește să își deschidă propria microintreprindere o poate face începând de astăzi în mod gratuit, conform OUG 6/ 2011 cu modificările și completările ulterioare, scrie cititulnudoare.ro.

  „Am eliminat restricția de vârstă pentru întreprinzătorii debutanți. Încurajarea întreprinzatorilor autohtoni este nu numai o promisiune ci și o datorie a actualei guvernări, un mijloc direct de susținere a dezvoltării economiei”, a declarat Florin Nicolae Jianu, ministru pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, citează cititulnudoare.ro.

  Până acum doar tineriii cu vârsta până în 35 de ani puteau beneficia de facilitățile acordate de Ordonanța de Urgență nr. 6/2011.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.