duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ne dau cu fileul în cap! 17 eșecuri din 18 partide a înregistrat voleiul arădean în acest debut de sezon!

  de Dan Lazăr | 21 noiembrie 2022, 8:28 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  „Ciuca bătăilor” e prea puțin spus când privim rezultatele echipelor ce reprezintă Aradul în competițiile organizate de Federația Română de Volei. Singurul lucru bun e că aceste formații există, sportul la fileu fiind, paradoxal, cel mai bine reprezentat numeric în competiții oficiale din sectorul extra-fotbal.

  Junioarele de la CS ProVolei Arad au pierdut patru jocuri joc din tot atâtea susținute în Seria E, scoruri 0-3 la Lugoj, 1-3 pe terenul echipei CS Viitorul Borș, 1-3, „acasă”, cu LPS Bihorul Oradea și 0-3, duminică, în deplasare, cu CSȘ Caransebeș.

  Ultima rundă a anului programează, la Arad, duelul ProVolei vs. CSȘ Bega Timișoara, în 4 decembrie.

  Juniorii aceluiași club arădean au un punct acumulat, după patru eșecuri din tot atâtea jocuri: 2-3 cu CSȘ Caransebeș și 0-3 cu CSȘ Toplița, la Arad, și 0-3 cu LAPI Dej și 0-3 cu CSȘ Buzău, în deplasare.

  În 4 decembrie, arădenii vor primi replica lui CSȘ Bacău, pe propriul teren.

  Cadetele de la CS Westar Arad au susținut, până în prezent, șase partide în Seria E, totalizând 5 eșecuri și o singură victorie (3-0 cu CSȘ Tg. Jiu). Cea mai recentă dispută a fost la Lugoj, scor 0-3 cu CSȘ Bega Timișoara, într-un joc progmat în weekend.

  În 3 decembrie, arădencele primesc vizita echipei Champions 2016 Sibiu.

  La senioare, ProVolei Arad a susținut un joc, 0-3, „acasă” cu CSU Timișoara, întâlnirea din weekendul trecut, programată la Tg. Mureș, fiind amânată. În fine, la seniori același club arădean care menține voleiul în viață pe Mureș au trei înfrângeri, toate acumulate în cadrul turneului de la Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.