A murit un coleg de breaslă, un jurnalist tânăr, unul dintre cei mai buni autori de reportaje și anchete de presă. Drum lin, Mihnea Petru-Pârvu!

  Jurnalistul Mihnea Petre-Pârvu a murit la vârsta de 51 de ani. Anunțul trist a fost făcut de realizatorul Antena3, Radu Tudor, duminică, pe Facebook.

  „S-a întâmplat mult prea repede. Am vorbit cu el de 4 ori în ultimele 48 de ore. Facuse o criza hepatica pe fondul citostaticelor si era la ATI Rm Valcea. Conducerea Spitalului Militar Central s-a implicat exemplar pentru reinternarea lui pe Sectia Oncologie, fiind adus de urgenta cu o ambulanta la Bucuresti. Din pacate s-a stins dupa ce a ars ca o torta. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Țache”, scrie Radu Tudor pe Facebook.

  ”Reporter de Cursă Lungă!” – așa îi plăcea să-și marcheze reportajele. Acum a început o cursă fără de sfârșit! Într-o lume fără durere și suferință.

  Mihnea Petru-Pârvu avea 51 de ani și era considerat unul din cei mai buni autori de reportaje și anchete din presă. Fusese premiat de Clubul Român de Presă în 2005 la secțiunea de reportaj. Lucrase în presă încă de la începutul anilor 1990, la Evenimentul Zilei. Avea să mai treacă pe la România Liberă, Cotidianul, Adevărul, scria în orice gen jurnalistic, avea umor, iar reportajul de televiziune începuse să-i placă datorită posibilităților de exprimare.”, scrie Dan Andronic, proprietarul Evenimentului Zilei despre Mihnea Petre-Pârvu.

   

  Foto: Gardianul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.