Naționala de baschet 3×3 este în semifinalele turneului FIBA din Mongolia. Ancuța Stoenescu și o componentă a FCC Baschet Arad printre „acvile”

  de Dan Lazăr | 2 July 2022, 9:53 AM | Sport

  0

  Echipa feminină de baschet 3×3 a României, cu o emisară a FCC Baschet Arad în lot, s-a calificat în semifinalele celui de-al treilea turneu din cadrul circuitului mondial FIBA 3×3 Womens Series 2022, după ce au obţinut trei victorii vineri.

  „Acvilele” Ancuţa Stoenescu (fostă jucătoare a Aradului) – principala marcatoare a competiției -, Anamaria Vîrjoghe, Bianca Fota şi Teodora Manea (componentă a vicecampioanei FCC Baschet Arad) au trecut de Franţa, cu 18-13, de Mongolia, cu 21-14, şi de Olanda Under-24, cu 20-18, după prelungiri.

  România a câştigat Grupa B şi s-a calificat, alături de Polonia, în semifinale, unde va juca sâmbătă (ora 14.00) pentru un loc în finala de la Ulan Bator.

  Toate meciurile vor putea fi urmărite în direct pe canalul de youtube FIBA 3×3.

  România a participat recent la primul turneu din FIBA 3×3 Womens Series 2022 de la Tel Aviv, în formula Ancuţa Stoenescu, Anamaria Vîrjoghe, Alina Podar, Sarah Dumitrescu, părăsind competiţia cu două înfrângeri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.