vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nașa și-a executat finul! Cadâna cadrelor din PNL, Geanina, schimbă „garniturile”

  de Raluca Medeleanu | 20 aprilie 2017, 1:47 PM | Administraţie

  1

  În această dimineață, cum spuneam și în articolul cu titlul „Banii înainte, ca la curve! Falcă plătește votul pentru președinția PNL cu locuri în CA-urile societăților Primăriei Arad. Vezi cine e „recompensat”!”, consilierii locali municipali au supus votului viitorii membri ai CA-urilor societăților aflate în subordinea CLM Arad.

  Înainte de efectuarea votului, Beniamin Vărcuș, consiler municipal PSD, a luat cuvântul exprimându-și nemulțumirea legată de candidații aleși să reprezinte Consiliul Municipal Local în consiliile de administrație ale SC Centrala Electrică de Termoficare Hidrocarburi SA, SC Recons SA și SC Gospodărirea Comunală Arad. Acesta a spus că este o politizare excesivă, având în față propriu-zis o listă strict a membrilor PNL. Vărcuș a subliniat necesitatea alegerii unor criterii de eficiență.

  Din totalul de 21 de consilieri, voturile secrete pentru numirea reprezentanților CLM în Consiliile de Administrație ale societăților subordonate Primăriei Arad au decurs în felul următor:

  Pentru SC Recons SA:
  Vavii Vasile 14 da, 7 nu
  Ignat Ioan 14 7 nu
  Sfaraila Marius 14 da 7 nu
  Butar Teodor 14 da, 7 nu
  Morar Florin 5 da, 16 nu
  Borlea Lenuța 14 da, 7 nu
  Szabo Irina 14 da, 7 nu

  Pentru SC Gospodărirea Comunală SA:
  Grozavu Claudia 14 da, 7 nu
  Zaconi Szabo 15 da, 6 nu
  Godja Glaudiu 14 da, 7 nu

  Pentru SC Centrala Electrică de Termoficare Hidrocarburi SA:
  Nitu Adrian 13 da, 8 nu
  Gali Izabella 13 da, 8 nu
  Munteanu Sorin 13 da, 8 nu
  Chirilov Adriana 14 da, 7 nu
  Metes Olimpiu 13 da, 8 nu
  Sima Gheorghe 13 da, 8 nu
  Puf Laurențiu 13 da, 8 nu

  Pentru SC Compania de Apă Arad SA a fost ales Lucian Riviș-Tipei

  Cum se poate observa, singurul care a „picat” este finul familiei Pistru, Florin Morar, mai apropiat de nașul Eusebiu decât de nașa Geanina. Dealtfel, Florin Morar a pierdut și postul de inginer-șef la CET, înainte de Paști, imediat după ce deputatul Pistru și-a anunțat candidatura, semn că madame Geani (această adevărată cadână liberală, care „face și desface” de vrea ea cu orice membru PNL…) s-a supărat și pe soț și pe fin deoarece se poziționează împotriva lui Gheorghe Falcă.

  De asemenea, în cadrul aceleași ședințe s-au ales, tot prin vot secret, cei doi membri ai comisiei de evaluare-jurizare pentru concursul „Aradul Curat”. Cei aleși sunt Bogdan Boca și Mariana Cișmașiu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.