duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Banii înainte, ca la curve! Falcă plătește votul pentru președinția PNL cu locuri în CA-urile societăților Primăriei Arad. Vezi cine e „recompensat”!

  de Alin Olteanu | 20 aprilie 2017, 10:51 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Știri Arad. Nu o să o lungim prea mult vorba pentru că nu mai avem timp, ședința CLM urmând să înceapă în aproximativ 30 de minute.

  Am primit exact la ora 10 și 23 de minute convocatorul pentru această ședință, însă vă putem spune că o pregăteam de alte câteva zeci de minute, având în vedere că este vorba despre numirea reprezentanților CLM în Consiliile de Administrație ale societăților subordonate Primăriei Arad: SC Centrala Electrică de Termoficare Hidrocarburi SA, SC Recons SA și SC Gospodărirea Comunală Arad.

  Este foarte clar pentru noi că aceste așa-zise numiri sunt de fapt o plată pentru votul din această seară,de la Conferința Județeană PNL, majoritatea oamenilor numiți de Falcă în CA-urile Primăriei Arad, fiind membri ai organizației municipale – de unde provine votul masiv al actualului președinte liberal.

  Suntem aproape siguri că persoanele au fost nominalizate (în ciuda „sforăitoarelor” punctaje) de către Geanina Pistru, aceasta promițând votul „municipiului” contra locurilor în CA-uri.

  Fără alte comentarii, citiți mai jos cine din PNL este recompensat în schimbul votului său. De la birtașul din Vlaicu, la politrucul din Alfa… (Nu ne referim la angajații Primăriei Arad).

  CA Recons SA

  CA Recons 1

  CA Recons 2

   SC Gospodărirea Comunală Arad SA

  CA Gospodarirea Comunala Arad

  SC Centrala Electrică de Termoficare Hidrocarburi CA

  CA CET 1 CA CET 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. tontont io nu supurat ca tu facut brost ahmed, io i ubeste bobor rumun, aici a doi casa meu, io stie ca allahu akbar spune allah mare, pop nost asta spus prim la rugaciune
   la io nu estem figur, rumun cand trebe sa ajute asta spus domn ajut arab spus asta alllah ‘akbar
   traba tomna cu buza mare, tu tonton ajute la mine io dat ban estem mult
   domn ajute

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.